Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tworzenie prywatnego serwera Pytania

trialend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam czyste pliki od Kociola, i mam pytanie :)

Proszę mi podać (najlepiej Dl) do najbardziej potrzebnych questów (na skille, gildie, handlarzy..) po prostu te podstawowe (bez tych questów od NPC)

Przy okazji, nie działają mi komendy typu /l 127, po prostu jest widok że wbija lv ale nie wbija. Dlaczego? :)

Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam!

1355504898-U363840.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/638159-spis-questow-opublikowanych-na-mpc-forum/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

musisz dodac do wszystkich configow

MAX_LEVEL: 127

i wtedy bedziesz mial max. 127lv

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

musisz dodac do wszystkich configow

MAX_LEVEL: 127

i wtedy bedziesz mial max. 127lv

Nie znasz się na plikach to nie pisz.

Na tych plikach niestety nie działa /stop nie ma questów najlepiej poproś o folder ze spolszczonymi questami albo o konkretny i ktoś ci go da.

Jak wpiszesz do config 250 nawet to będziesz miał chyba 250 lub ja coś zdupiłem mi przynajmniej nie działało dlatego pewniakiem będzie diff na game 2089.

Opublikowano

Nie znam sie na plikach? Moze i nie jestem zajebistym technikiem, ale przynajmniej mi na tych plikach dziala komenda /stop.

Jak wpisze configow samo 250 to bedzie dzialac. Haha, jeblem.

Jak masz tak pisac to WYPIER*ALAJ z tego forum, bo jesli chcesz dalej spamic i hejtowac to nie tutaj

@topic

poszukaj questow typu skill_group, give_basic_weapon, guild_war, guild_join i guild cos tam, nie powiem Ci dokladnie bo juz nie pamietam

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Nie znam sie na plikach? Moze i nie jestem zajebistym technikiem, ale przynajmniej mi na tych plikach dziala komenda /stop.

Jak wpisze configow samo 250 to bedzie dzialac. Haha, jeblem.

Jak masz tak pisac to WYPIER*ALAJ z tego forum, bo jesli chcesz dalej spamic i hejtowac to nie tutaj

@topic

poszukaj questow typu skill_group, give_basic_weapon, guild_war, guild_join i guild cos tam, nie powiem Ci dokladnie bo juz nie pamietam

jak Ci działa skrypt /stop to możesz dać ;) (treść skryptu)

Co do max lv w config, nie jestem taki głupi żeby nie zmienić.. nawet /l 99 nie działa ;)

1355504898-U363840.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...