Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prosze o pomoc beda like !

zarraki666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie mam duzy problem kiedy włanczam combat arms i wpisuje swój login i hasło to robi mi sie czarny ekran nie wiem o co chodzi ! :/ nie mogę konta stworzyć każda wypowiedz będzie nagrodzona like pozdrawiam !!!

O TO SCREEN !!!!!!!!

post-162035-0-59136100-1350847773_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do karty graficznej.

A jak nie załatwią to reinstal CA.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Reinstalowalem ca 2 razy i nic a sterowniki do karty graficznej nie moge znalezc mam karte geforce 6200

Poda mi ktos link do stertownik invidia geforce 6200 tych najnowszych bo ja nie moge znalezc bedzie duzy like !!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest dość popularna karta graficzna, nawet na necie powinieneś bez problemu znaleźć taki sterownik, np instalki.pl ;) Bo wg. mnie to na 100% wina sterowników .

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Sprawdź te sterowniki, zrób reinstala, pobierz combata z innej strony lub udaj się do fachowca od komputerów może coś uszkodzone w kompie masz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Raczej sterowniki do karty graficznej powinny pomóc a jeśli nie to przeczyść komputer CCleanerem, pobierz Gboosta i odinstaluj bezużyteczne programy. Skąd pobierałeś ca? Jeśli nie ze strony nexona to pobierz stamtąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...