Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem.

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, a mianowicie gdy idę na celowniku przymierzony i chcę iść w lewo albo w prawo przyciskiem D albo A to mnie zacina... w pewnym momencie mnie zatnie to postać sama idzie kilka sekund i przestaje... albo jak się obracam w lewo czy w prawo na przymierzeniu to to samo mnie zacina... A więc czy to problem graficzny czy problem coś z grą ?

Mój komp:

Proc: Pentium ? Dual Core CPU E5400 2.75, 2.75 win 7

Ram: 3Gb

Karta graficzna: Ge Force 210 512mb z aktualizowanymi sterownikami

Dodam też do tego że nawet jeśli dam ustawienia grafiki wszystko na minimum to i ta to się robi. Pomóżcie czy mam coś ustawić czy coś przestawić bo gram już tak 150 godzin i to mi przeszkadza.

Z góry Dziękuję !

Opublikowano

Tak mam oczywiście tak jak u góry pisałem. Przed chwilą znów grałem i próbowałem ustawiać i nic dalej mnie zacina. Czy dam grafikę na maxa czy na minimum dalej to samo ;/// Help

Opublikowano

Spróbuj wgrać ten config na fps:

https://rapidshare.com/#!download|267p5|2263406173|config_mp.cfg|9|0|0

Skan :

https://www.virustotal.com/file/cc6ea2449860b1d8c6be56f77645fce86b07e8e2bd4a0aba0cbf46ea9a69a255/analysis/

Wrzuć to do :

Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 3\players2\config_mp.cfg

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

O Panie ! Nie wiem jakim cudem ale to co dałeś to wkleiłem zamieniłem ustawiłem grafike tak jak chciałem pod swojego kompa i działa jak ta lala xD

Dziękuję za pomoc! Mogę iść i celować normalnie RAJ. THX ! Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...