Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co byś zmienił w Nfs W?

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiemy, że world ma wiele wad i w tym temacie chciałbym usłyszeć, co zmieniliście by w grze. Np chat, tryby gry itp.

Dla przykładu, ja chciałbym by EA dodała drift, kaniony i przywrócili policje do jazdy dowolnej.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Na początek to chciałbym takie ceny boostów jak na początku roku ;]

W drugiej kolejności Drift i klika aut:

Porsche 918 Spyder (Concept Study)

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss

Koenigsegg CCXR Edition

Koenigsegg Agera

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport

Bugatti Veyron 16.4

Opublikowano

Ceny SB up@

Przyjdzie na to czas.

Zapewne Drift oraz inne auta..Nie takie z kosmosu.. bugi off.

Opublikowano

Haha to zaraz będzie fala pytań : ''co to za bug'' , czy mozesz dać bug ? '' :D

@GOOFIASTYDC to niemożliwe żeby wszystkie auta co są za SB były za IGC . EA jest zbyt zachłanne na $$ :)

Opublikowano

Przede wszystkim to więcej aut z klasy A za IGC, może coś z klasy S za IGC, mogli by też dać trochę tańsze SB, może jakiś Drift/Canyon i w zasadzie to tyle :P

Opublikowano

Przede wszystkim to więcej aut z klasy A za IGC, może coś z klasy S za IGC, mogli by też dać trochę tańsze SB, może jakiś Drift/Canyon i w zasadzie to tyle :P

Samochody z klasy S za IGC nie mają prawa istnieć bo za IGC dostajemy "gołe" wersje, a jeśli taki samochód by wprowadzili byłby IMBA.

Przydałoby się by ogarnęli jakoś fizykę, która by pozwalała na normalny kontakt z przeciwnikiem.

Miejsca w garażu za IGC.

Sensowny tuning.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

50 000 SB za 11 zł, mapa miasta z undergrounda2, dostępność samochodów ze wszystkich części NFS, skasowanie "skill modów", wyścigi "torowe", drafting ( tunel aerodynamiczny ).

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Chciałbym troche dłusze dragi

Drift

Kanion

Więcej aut za igc

Oczywiście tańsze SB

I może bardziej rozbudowany tuning wizualny np: Sam wybierasz spoiler,body ,itp

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

- Dodanie kanionów i driftów

- Naprawa chatu

- Dodanie nowego fragmentu mapy, np. tej z U2 lub Undercover

- Naprawa kilku większych i mniejszych bugów

- Poprawa silnika fizycznego w grze (zderzenia itp.)

- Przywrócenie starych cen SB (ale na to akurat raczej nie ma szans, przynajmniej w najbliższej przyszłości)

- Jeszcze więcej wozów :P

Opublikowano

Dodam od siebie, że tych rzeczy można wymieniać i wymieniać ... w tych bugów chyba najwięcej jest w NFSW..

Opublikowano

Żeby można było wychodzić z wyscigu w czasie jego wczytywania.. Bo strasznie wqrwia jak to sie wczytuje WIEEEEEEEEEEECZNOŚĆ i trzeba gre zreserować ;/

Opublikowano

@up . Ulżyło mi bo myślałem że tylko ja tak mam :D No i to to powinni natychmiast naprawiać bo to aż zniechęca do grania ;/

Opublikowano

Dodał misje fabularne, wyścigi ładne babki jak to w niektórych bywało.

Ja tam nie chciałbym ani jednego ani drugiego: pierwsze - od tego są nowe serie, a z resztą w NFS'ach nie idą im fabuły; drugie - gusta są różne, masz przecież internet.

Tańsze ceny SB będą wtedy, gdy wydawcy zrozumieją, że u nas powinny być ceny wschodnie (np. Rosja) czyli nigdy.

I może bardziej rozbudowany tuning wizualny np: Sam wybierasz spoiler,body ,itp

Tu niezbyt bym się zgodził bo mamy do dyspozycji naprawdę piękne wozy i nie chciałbym ich widywać wyglądających jak po przerobieniu młotkiem trzymanym przez półtora-roczne dziecko. Większość pakietów wizualnych wygląda rozsądnie, a czasem trafiają się lepsze niż oryginały, a dzięki temu nikt nie zepsuje ci dnia wyjeżdżając Mustangiem '69 ze spoilerem od formuły i zderzakiem "ala Porsche".

Żeby można było wychodzić z wyscigu w czasie jego wczytywania.. Bo strasznie wqrwia jak to sie wczytuje WIEEEEEEEEEEECZNOŚĆ i trzeba gre zreserować ;/

Właśnie cały czas mnie zastanawia to dlaczego nie zajęli się tym bugiem jeszcze...

I dodam jeszcze coś co podsunął mi Flinn: Undercover - chcę pojedynki na autostradzie z masą samochodów do wymijania (oczywiście po wprowadzeniu jakiejkolwiek sensownej fizyki).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Moim zdaniem powinni:

-naprawić chat ,

-dodać więcej wyścigów ,

-dodać nową mapkę np. osobną do driftu i canyonu (GDY SIĘ POJAWI ) ,

-oczywiście dodać więcej samochodów do gry i za IGC ,

-obniżyć ceny boostów, tak jak to było kiedyś ,

-tuning samochodów powinien być dostępny za IGC ( karoseria, spoilery )

Chyba to wszystko. :D

Opublikowano

-Wymienianie wirtualnych walut (igc) na sb

-Dodać drift i kanion

-Zrobić bardziej zaawansowany tuning wizualny

-Możliwość dodania własnych naklejek

-Nieskończoność LVL

:)

@edit

-Zrobić boosty jak były na promocji np 50k 11.25 zł.

-Większe zarobki na wyścigach

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

Ja dodam jeszcze, że ciekawie byłoby gdyby:

-zkonstruowali system zniszczeń na samochodzie +możliwość zniszczenia auta [jak w pro street'cie]

-Literki, oraz więceej części za igc ;)

@Flinn

I dlatego od połowy roku mam 31 lvl xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja dodam jeszcze, że ciekawie byłoby gdyby:

-zkonstruowali system zniszczeń na samochodzie +możliwość zniszczenia auta [jak w pro street'cie]

-Literki, oraz więceej części za igc ;)

System zniszczeń z ProStreet'a był by zbyt dobry do Worlda, ale już taki model zniszczeń z Undercovera byłby całkiem fajny :P.

Jeszcze dodam, że fajnie, gdyby podnieśli maksymalny LVL do osiągnięcia w grze, bo 50 LVL nawet nie grając zbyt często można w miarę sprawnie wbić.

Przykładem jestem ja, gram od czasu do czasu, a już 41 LVL ;<

Opublikowano

- więcej samochodów za igc

- drift

- naprawienie tego cholernego czatu :P

- więcej kaski za pościgi ucieczki drużynowe i wyścigi :)

- jakaś może nową mapkę tam co się kończy most :)

- igc na sb i na odwrót :)

- zmniejszyć koszty samochodów za sb i igc

- kupować bosty po rozsądnej cenie tak jak było dawniej :) za 11 zł 50 000 :)

- zapomniałem napisać że brakuje mi tu Ferrari taki jak np F40, FFX,458 spider i jeszcze paru :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...