Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączą s24 z s25?

Spaxor

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po??cz??

• Tak
      2
    • Nie
      6
    • Sk?d mam wiedzie??
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nic nie wiadomo czy połączą czy nie , jest to jak na razie plan , więc nic nie wiadomo .

Szczerze mówiąc dobrze było by jak serwery zostały by połączone , ponieważ ceny na pewno by spadły .

No ale to w sumie nie zależy od nas tylko od nich .

Mam nadzieje że moja skromna opinia pomogła .

Opublikowano

Jeszcze nic nie wiadomo czy połączą czy nie , jest to jak na razie plan , więc nic nie wiadomo .

Szczerze mówiąc dobrze było by jak serwery zostały by połączone , ponieważ ceny na pewno by spadły .

No ale to w sumie nie zależy od nas tylko od nich .

Mam nadzieje że moja skromna opinia pomogła .

Pomóc nie pomogła ;p

A co do połączenia to jest pewne, ponieważ na board.metin2.pl jest już FAQ oraz informacja, że nastąpi to najprawdopodobnie na początku 2013 roku :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ale gdzieś podobno było info, że kilka pierwszych, 3 przedostatnie (s26 ma nie być łączony). I nie wiem w końcu jak to jest.

Nie było zadnego info. Mylisz informacje z plotkami...

Opublikowano

Pomóc nie pomogła ;p

A co do połączenia to jest pewne, ponieważ na board.metin2.pl jest już FAQ oraz informacja, że nastąpi to najprawdopodobnie na początku 2013 roku :)

,,Najprawdopodobniej'' więc tak czy siak , nie wiadomo .

Opublikowano

Lepiej nic już nie wymyślaj bo tak jak te twoje informacje jak zwykle są wyssane z palca teraz ktoś przeczyta co napisałeś i będzie pisał o tym za 1 miesiąc i wtedy kolejni w to uwierzą.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne że może spróbują chociaż je oby dwa połączyć. Ale ze względu na szacowane straty dla graczy Yank (kk) Chyba nie.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...