Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] SeriaGTA

haRnasiekRTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/408-seria-gta/

Witam, nie wiem jak wam... ale mi by się przydało(mam zamiar sie tam zaczac udzielac) podział na GTA San, Vc, 4 i "Inne" czyli gta 1,2,3 etc... :) Bo jest tam troszke syfu jak widzialem :P

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/408-seria-gta/

Witam, nie wiem jak wam... ale mi by się przydało(mam zamiar sie tam zaczac udzielac) podział na GTA San, Vc, 4 i "Inne" czyli gta 1,2,3 etc... :) Bo jest tam troszke syfu jak widzialem :P

To nie ma sensu kto się będzie tam wypowiadał ? raz na jakiś czas że ma problem ? jak wyjdzie GTA V to sie pomysli

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

W dziale teraz jest mały ruch. Po podziale byłby jeszcze mniejszy... Na nie. Ew. dodać poddział GTA V po premierze

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

W dziale teraz jest mały ruch. Po podziale byłby jeszcze mniejszy... Na nie. Ew. dodać poddział GTA V po premierze

No własnie, jak jeszcze GTA V wyjdzie to tam dopiero sie ruch zacznie:)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Weteran
Opublikowano

Nie ma sensu dawać podziału na gta ponieważ aż takiego dużego ruchu nie ma. Tematy są odnośnie skierowane w stronę problemów technicznych gta:sa lub daty gta V

Ja zamiast tego podziału wolałbym aby admini dodali w końcu subforum Poradnik ponieważ można zauważyć, że w ostatnich miesiącach liczba poradników wzrosła dlatego dział staje się mało czytelny. Jeśli by powstał dział poradniki natychmiast dział by się stał czytelniejszy i było by widać problemu użytkowników zamiast ciągłego refreshowania poradnikami Ja jestem za tym aby dodać subforum a co do podziału to stanowczo na NIE

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Wystarczy, żeby do regulaminu lokalnego dodać pkt. dot. prefiksów. Polegałby na tym, że do tematu dawać prefiksy określające część gry.

Przykład : [san Andreas][Problem]ERROR 245q5X1

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jestem na nie póki co.

Musi być większy ruch w dziale, by takie coś zrobić, a jak reszta mówi, nie ma tam narazie zbytnio ruchu, może po premierze GTAV coś się zmieni, ale w to wątpię.

Opublikowano

Przyrost tematów w dziale jest niewielki, dlatego na dzień dzisiejszy jestem na nie.

Tak samo uważam :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie, nie ma sensu. Jest tam trochę więcej tematów niż 1500. Jeszcze jak to macie rozdzielać to nic nie zostanie. Wystarczy, że mod doda prefix do jakiej to wersji i tyle.

Opublikowano

Jestem na nie. Tak jak pisał TCQ przyrost tematów jest bardzo mały, więc póki co wystarczą prefixy. Jeśli w przyszłości dział się rozkręci, możemy pomyśleć nad dodanie poszczególnych subfor, jednak na dzień dzisiejszy jest to zbędne.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...