Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] lets play, co i jak?

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam kilka pytań.

1.Z czego opłaca się kręcić lets play'e?

2. Jak zdobyć sporo widzów w krótkim czasie?

3. Jak przyciągnąć widzów?

sygnatg.jpg
Opublikowano

1.Różnych gier typu wiedźmin , assassins's

2.Bądź jedyny w swoim rodzaju

3.Konkurs z kluczem do jakieś gry. (najlepiej do minecrafta bo do tego większość leci)

Opublikowano

1.Z czego opłaca się kręcić lets play'e?

2. Jak zdobyć sporo widzów w krótkim czasie?

3. Jak przyciągnąć widzów?

1. Nie opłaca się tego kręcić z racji takiej że 1 osoba na 100 wybije się, bo zrobi to dobrze. Prawda jest taka że nie oglądamy tych "sram na to plejów" dla oglądania jak ktoś gra w gry i przeżywania tego razem z nim, tylko by się pośmiać i poprawić chumor, usłyszeć kilka słów recenzji, opinii i poglądów. Jak już musisz to bierz przykład z ROJA ;)

2. Widzów nie zdobędziesz w krótkim czasie, chyba że twój kanał pobije całą czołówkę w TOP - jeśli masz aż takie aspiracje - pozdrawiam ;)

3. Widzów nie przyciągniesz bo pewnie nie znasz się na tym fachu, twoje wypowiedzi będą tak głupie i mało staranne jak te trzy pytania, po prostu jak ktoś Cię usłyszy, a raczej twoje pierd*lenie o szopenie po prostu to wyłączy, a nie będzie gwałcił przycisku REPLAY jakby niektórzy tutaj chcieli :)

Przepraszam że tak ostro :( Ale chyba inaczej się nie da, zbyt dużo osób myśli że może to co inni, że to takie łatwe i wgl.

Opublikowano

wrzuciłem filmik z portala... wszystko ok, na koncie kumpla, ale popełniłem jeden błąd. Dodałem debili z klasy, do konfy na skajpaju, którzy mają konta na yt, i zrobili z siebie jeszcze większych debili.

To wygląda tak:

*przywitanie*

Łoniak " no to śpiewamy Sziszu "

i zaczeli napierdalac smerfy.

Pam Pam Pam Pam Pam to jest smerfów świat... ogółem było dziwnie, komety są np takie:

"japierdole hahahahaha"

"ale debile, po za tym spoko"

kiedyś dam link

sygnatg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...