Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WeaponBinder

sebademon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Pytanie]Witam mam pytanie odnosnie weaponbinder czy to w ogóle działa? wszystkie bronie jakie chce pokazuja sie nawet strzelaja ale nieubywa przeciwnikowi HP. W sumie moze ubywa bo zachwile jest crash

Opublikowano

Weapon Binder na chwilę obecną nie działa

a nawet jeżeli by działał

to i tak bez sensu go dodawać bo ani strzelać z tamtych broni nie można (do ludzi) bo to tylko wirtualnie... :X

@edit

jak już to wirtualnie

bo gdy strzelisz w innego gracza to będziesz miał automatycznego crash'a :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

dzialac dziala tylko nie wiedzialem czy tylko wizualnie czy poprostu da sie z tego zabic :)

a juz sie ucieszylem jak odkrylem ze te bronie sie pokazuja :( a tu crash za crashem

Opublikowano

dzialac dziala tylko nie wiedzialem czy tylko wizualnie czy poprostu da sie z tego zabic :)

Weapon Biner nie działa i nie będzie działał :( jeżeli strzelimy obojętnie z jakiej broni Bedzie Crash :)

//Nie powielaj odpowiedzi :) ||Epean

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Jeszcze dodam , że takowa opcja została SPACHTOWANA ... i nie ma szans na jej odrodzenie ! Można wmysliść tylko inną podobną opcje ;)

ja to dzisiaj znalazlem na kazbah public 3.3
Opublikowano

Akurat czasami Weapon Binder działą. Raz nawet zabiłem z m60 koleśia ale po 1 sek kick. Albo se dawalem na 7 i 6 slot u snipera ammo box i medic box i dzialaly dodawaly hp dla mnie i teama. raz to nawet kupilem m20a1 (jakos tak) i auga dalem sobie na 5 i 7 slot i działały, zabijałem każdego. Ale juz niemoge takiego czegoś robić :(. Powiem tylko tyle że jakbym wiedział jak wyciogać adresy z gry spróbował bym zrobiłbym czita do trinty war. Bo koledze zbugowało się k2 i miał jeszcze je na heavy i zabijał.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...