Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w laptopie

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Tu macie zrzut ekranu z mojego sprzętu.

http://scr.hu/0erl/0e3gg

Co w nim zmienić i jak go oceniacie jak na 1599zł bo tyle kosztował?

Wiem , że procesor słaby ale póki co jest naprawdę dobrym laptopem do gier ;d. Może trzeba coś doinstalować do niego? jakieś sterowniki , które by przyśpieszyły jego pracę?

Wczoraj zeskanowałem system i pousuwałem wirusy gdyż zabierały mi one aż 60% procka.

sygnary.jpg
Opublikowano

Boze swiety, ty prawie nic nie podales. Nie podales na jakiej czestotliwosci pracuje ram ani karty graficznej wcale.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Pomocnik
Opublikowano

Ja sie nie znam na tym więc co miałem ..

Dodam , że

Dual Core and AMD Radeon Graphics , E2 VISION AMD .

Powiedzcie jak sprawdzić to co chcecie wiedzieć to napisze ..

sygnary.jpg
Opublikowano

Menedzer uzadzen. Bo ty podales znowu, tylko producenta xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

odpuść sobie , to badziewie z serii niskobudżetowych HP, na biureczko postawić pani sekretarce niech sie bawi Wordem i Excelem, przegląda strony i pogra w gierki na przeglądarce , do gier kompletnie nie przydatny. na dodatek model nie modyfikowalny bo koszy porównywalne z ceną nowego o lepszych parametrach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Znów prawie nic nam nie pokazałeś. Ściąnij program Everest i zrób z tego screena.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

napisałem nie wymienisz bo się nie da

grafika i procesor to jeden układ AMD E-350 1,6GHz

( odpowiednik Intela i3 , a w testach można go ledwo porównać do intela Core 2 Duo 1,2-1,4 GHz więc zdechlak )

jedyne co masz dobre i możliwe do wymiany w sprzęcie to pamięć DDR3 i duży dysk, nic poza tym NIE ZMIENISZ

doinstalowanie jakichkolwiek sterowników tez nie pomoże we wzroście wydajności

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mam podobny zestaw, dokupiłem jedynie ram i nic więcej, teraz kwestia na co zbierać, chciałbym przeznaczyć 2 max 2,5 tys. Mógłby ktoś doradzić ?

Najlepsza oferta hostingu i domen w Polsce http://www.dih.pl Sprawdź i porównaj ceny, a sam się przekonasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...