Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gra flash] Rebellious Garden

SeaMonster131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Nie jest to może żaden mod albo cheat, ale.. Napisałem swoją 1. w życiu grę we Flashu, dlatego chciałbym się z Wami nią podzielić :)

Nie jest może jakoś specjalnie rozbudowana, bo szczerze mówiąc czułem się ograniczony we Flashu i ActionScript3, ale jednak powstała taka oto gierka :)

Myszką sterujemy naszą "bronią", LPM strzelamy. Musimy unicestwić jak najwięcej warzyw i owoców ^^

Zagrać można tutaj: http://seaprogrammers.cba.pl/flashGame.html

Natomiast gdyby ktoś chciał zobaczyć najpierw screena: http://seamonster131.blogspot.com/2012/10/rebellious-garden-gra-flash.html

Opublikowano

Ciekawa gierka - 130 punktów miałem, dotarłem do zimy, jak na 1 gierka jest poprostu fajna i wciągająca, bugi lekkie są ale to 1 gierka więc przymknąłem oczy :0

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Oceniam gre na 7/10 bo jak pograsz z 5min to jest nudna

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@Roshti:

No "trochę" mi zeszło :) Ale też jednym z powodów jest to, że czułem się dosyć ograniczony we Flashu, ponieważ jestem przyzwyczajony do języków wysokopoziomywch typu C++, albo chociaż html i JS, gdzie mam pełną swobodę, tj. gdzie co w danej chwili wyświetlam :) Ale nie powiem, Flash też jest ciekawy ;)

@Mrostry0407:

Tło zmienia się losowo, bodajże co 50 stworzonych warzywek :)

@SebuśPL:

Odczytałem pw i odpisałem ;p Postaram się napisać nową wersję, czyli bardziej rozbudowaną (mniej monotonną), i bez bugów jak tutaj wspominaliście o tym ;)

Opublikowano

Nudziło mi sie ..... 150p :P Wszystkie pory roku zaliczyłem chyba :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...