Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Zakładam ten temat bo mam poważny problem , odrazu pisze z prośbą o nie wyśmiewanie że mam słaby sprzęt bo ja o tym wiem..

A więc Mam windows 7

Procesor: ADM Athon 64 processor 3800+ 2.39 GHz

pamięc:3.00 GB

typ systemu : 32 Bitowy

i problem polega na tym że np: jak Odpalam Skype a następnie gre , ona zaczyna lagować i nie wiem co z tym zrobić , bez włączonego skype gra chodzi idealnie bez lagów itp a z włączonym są straszne lagi , powie mi ktoś jak temu zapobiec

Opublikowano

Prawdopodobnie masz zamulony kumputer. Czyli włączone dużo rzeczy i poprostu komputer nie wyrabia. U mnie skype zerżera 129MB pamięci kiedy mam włączone. Przeczyść komputer CCleaner'em, a w ostateczności format.

. .

Opublikowano

niestety nie mam prawie nic włączone , jedyne co mam włączone jak uruchamiam frapsa to Adobe flash player i Avasta

Aresa i inne gówienka wyłączam :(

Opublikowano

formata robiłem zaledwie tydzien temu , CClenerem czyściłem z 2 godziny temu i nic a błąd z frapsem trwa od kąd go ściagnełem po raz pierwszy (3dni temu :3) reinstalowałem go 4 razy i dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...