Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forumowy Podcast

TiPooSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pomysł który może bardzo fajnie rozwinąć nasze forum

Natomiast można by nagrać forumowy Podcast w którym podsumowywaliśmy by informacje z ostatniego tygodnia/miesiąca z branży gier/cheatów oraz najciekawsze tematy forumowe. Plan zakłada nagrywanie co tydzień/dwa tygodnie po półtorej godziny.

Co o tym myślicie?

PS.Nie napisałem tu http://www.mpcforum.pl/forum/187-sugestie-dotyczace-forum/ ponieważ nie mam 250 postów

Click, Click, ENTER!55b3126e698d171323b465f030105efc.jpg

Opublikowano

Nagrywaliśmy już przecież podcasty.

Strona mpcexpress niestety przestała być aktywna ale gdzieś te materiały można pewnie dorwać...

Z perspektywy "wewnętrznej" mogę Ci napisać, że samo nagrywanie to wierzchołek góry pracy która na Was czeka.

Musisz odpowiednio opracować listę tematów i czas, jaki chcesz poświęcić na poszczególne zagadnienia. Potem zebrać (w tym samym czasie) kompetentne osoby, które na dany temat wypowiedzi udzielą. Po nagraniu (trwa to około 2 godzin), trzeba materiał odpowiednio oczyścić ze zniekształceń dźwiękowych, następnie pociąć i posklejać.

Na koniec upload na hosting i gotowe :)

Jeżeli chcecie moge Wam w miare możliwości i czasu pomóc.

f.png

Opublikowano

Wątpię, żeby to miało jakąś większą publiczność, no ale gdyby urozmaicić to w jakieś pogadanki-wywiady (Chyba kiedyś w gazetce była takie coś)

z przedstawicielami (użytkownikami aktywnymi) danego działu to mogło by być ciekawie : >

I tak jak Fifo napisał jest to masa roboty... I fajnie by było gdyby nie działało to tak sztywno jak MPC Media Team...

Przydała by się do tego jakaś osoba, która przy nagrywaniu czuje się jak ryba w wodzie...

Taki telewizyjny prezenter, który wybrnie z każdej nieprzewidzianej sytuacji...

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...