Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Baltazar toruniak Sceptyk

siwy12367

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten człowiek jest on zwykłym oszustem miał kilka serw metina2 wymienię wszystkie po kolei Cedoniamt2 Galvazinemt2 i Gorgonymt2 a więc tak handluje Navi na każdym serwerze w przeciągu 2 mies miał on o to te 3 serw wymienię jego nicki

Baltazar Toruniak i Sceptyk nie ogarnia serw przeważnie jego serwery padają po 2 tyg bo nie ma tam ludzi i otwiera nowy ludzie wysyłają sms robią przelewy na konto a on im psuję atmosferę i włożoną w to ciężką pracę

nie trawie takich ludzi którzy wykorzystują innych Więc proszę uprzejmie nie grać na jego serwerach bo zmarnujecie swój ceny czas

Opublikowano

Od Sceptyka to ty się odpierdol (jak myślimy o jednej tej samej osobie). Znałem (urwał się kontakt ;f) go. Boli cie jego sposób? Boli cię, że nie masz kasy na dedyka, żeby nabijać mamonę na dzieciach?

Opublikowano

Ale to jest prawda. Dodam, że on ma na imię Michał. "JakSieMacie" ten o kim mówisz to był Michał? Bo jak tak to, to jest szuja jebana handluje navi tylko. Sprzedaje konta z eq navi za 100zł,a to zakazane ktoś pisze ze skarga,a on mu jeszcze bana da a przeciez on pod innym nickiem czyli Sceptyk sprzedawał eq i miał prywatna postać i tak robił. I miał +100zł na koncie. I banował graczy, żeby nie napisali na forum taka jest prawda zaraz Siwy edytuje temat i pokaże wam ss'y które ja robiłem, jak sceptyk chciał mi sellnąć za pln eq z navi na serwerze Galvanize

Opublikowano

:D Ale mi się z Was śmiać chce .

Siwy dostałeś S na moim TS od pana OZgi, porobiłeś sobie zabezpieczenia od bana, ja to ominąłem, dałem Ci perma a Ty wielki haker wyręczyłeś się kolegami żeby rozjebali mi TSa, w dodatku miałem tego kopię zapasową i serwer znowu stoi, więc w czym tkwi problem ? Tacy z Was hakerzy a nawet na serwer się nie umiecie wpier*olić ?

Proszę Was benkarty zza Morza Adriatyckiego i inne nieślubne dzieci Wikingów bo widzę to i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :lol:

Tak Cedonia , Galvanize i Gorgony to moje serwery, ale tylko te, innych nie znacie, i innych które stoją obecnie od kilku miesięcy .

Boli CIę to, że umiem zarabiać a Ty nie ? Masz dowody, że handluje navi ? Że chcę je sprzedać ?

Bitch Please .

A zdjęcie ... Tak to ja, wiem, przystojny jestem, poderwanie zacnej waćpanny problemem dla mnie nie jest, Ty pewnie z tym krzywym ryjątkiem używasz metod niekonwencjonalnych np. zamawianie herbat na krechę u dziadka w restauracji .

Chciałeś wojny i ją masz, ale co dalej ? czy popsułeś mi serwer ? opinie ? Co za problem zmienić nick i oblicze ? Zmienić pliki serwerowe, założyć nowe konta itd. ? W czym Tkwi problem ?

Nie wiesz jak bardzo jestem cwany człowieczku, mógłbym dużo ale cień skromności w takich sprawach to moja podstawa .

Te teksty typu 'Messi WIN" to nie wiem co to jest, fan club piłkarski ? Co to jest ten Pasztet, Messi itd? Imion kuźwa nie macie ? Czy macie tak brzydkie ryje, że Was tak matki ponazywały co ? :lol:

Śmiech na sali, miłego hejtowania, buziaczki moje słodziaki :*

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

idz kurwo bo nawet nie masz licencji na tego serwa więc jak chce to cię zmiażdżę i jeszcze kurwa bugów na serwie nie ogarniasz noobie skończony

widać że cie kurwa matka nie wychowała bo na nią ciśniesz

Opublikowano

idz kurwo bo nawet nie masz licencji na tego serwa więc jak chce to cię zmiażdżę i jeszcze kurwa bugów na serwie nie ogarniasz noobie skończony

Z tego co wiem 2 czy 3 serwery prywatne w Polsce mają licencję -_-

Opublikowano

hahahah dobrze Sceptyk, pocisnales mu i zamknal morde jebany koczkodan, BK z takich typów jak ty siwy, popierdolencu

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przyjebałeś jak łysy dreadem o kant kuli :D

Zgasiłem żarzące się gówno co ? :)

TS rozwalisz? Mam kopie zapasową

Forum rozwalisz ? Nie , bo nie ma oddzielnej domeny , jest na dedyku

Dedyka rozwalisz ? Nie, bo mamy zbyt duże zabezpieczenia które przerastają tak mały mózg jak Twój .

Kurwo, dziwko, franco, szmato ... Coś jeszcze ?

Inteligentnie komuś dopieprzyć jest ciężko prawda? Wiem , wiem ... Niestety Siwy, przyzwyczaj się, że świat dla takich pryncypałów, czopów, deweloperów koszów na śmieci, rozchwianych emocjonalnie, przyjebanych , obrzezanych, wykrzywionych kutasów świat jest zbyt wielki i nie pojmiecie go, ni chuja nie ma szans .

Także zbierz swoje zabawki , idź do swojej piaskownicy , postaw serwer, pokaż co umiesz, zrób zabezpieczenia tak żebym ich nie obszedł, wykup licencję wartą 1,5 tyś. zł. na forum jak My, potem wykup licencję taką jak ma Pandora od Game Forge na dedyk wartą 8 tyś. Zł. , opłać ten serwer miesięcznie i najpierw go wykup a do tego wykonaj całą szatę graficzną, własne modele - jak My - oraz stwórz stronę główną lub chociaż ściągnij gotowe php lub inne gówno które przerobisz, wtedy uwierzę Ci, że jesteś miszczem bo na razie jesteś tak przyjebanym koczkodanem z bananem w mordzie i dupie , że tylko Ci z chęcią bym przyjebał w ten kanciasty łeb z jakiegoś młota tak żebyś się nogami nakrył i złożył jak karton po murzynkach Ty przymulony bencfale z zadupia i innych koczowniczych terenów pustynnych Somalii .

Bez odbioru .

PS. Dla graczy serdeczne pozdrowienia , dla wrogów cudowny i słodki fakasek <3xD

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

lol bitwa metynczyków w pogaduszkach , nie to ze mam cos do was tylko to nie dotyczy wszystkich i jest to spam

tak btw o co chodzi? on nie wymusza kasy z tego co widze tylko zwyczajnie zarabia sprzedając ajtemki nabsom które nie potrafią ich zdobyć

Pozdrawiam i życzę powodzenia jeziorowi

1347203777-U720756.png

Opublikowano

"bo na razie jesteś tak przyjebanym koczkodanem z bananem w mordzie i dupie , że tylko Ci z chęcią bym przyjebał w ten kanciasty łeb z jakiegoś młota tak żebyś się nogami nakrył i złożył jak karton po murzynkach Ty przymulony bencfale z zadupia i innych koczowniczych terenów pustynnych Somalii ."

hahahahahaha kurwa sceptyk jak ty go cisniesz hahaha, az lzy w oczach mam ze smiechu hahahahaah..

siwy, a ty juz niewiedzac co robisz, dopierdolisz glupim tekstem: I TAK CI KURWO UPADNIE SERWER. Jestes kurwa pewnie zaprutym gimbusem, co siedzi kurwa smierdzacy przed tym jebanym pudlem i płacze bo mu kurwa nie wychodzi w zyciu jak innym, nie powodzi mu sie nic kurwa pozytecznego nie umie zrobic, tylko narzekac na tych lepszych.. Jebnij się w reke, bo w głowe juz nic nie pomoze...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przyjebałeś jak łysy dreadem o kant kuli :D

Zgasiłem żarzące się gówno co ? :)

TS rozwalisz? Mam kopie zapasową

Forum rozwalisz ? Nie , bo nie ma oddzielnej domeny , jest na dedyku

Dedyka rozwalisz ? Nie, bo mamy zbyt duże zabezpieczenia które przerastają tak mały mózg jak Twój .

Kurwo, dziwko, franco, szmato ... Coś jeszcze ?

Inteligentnie komuś dopieprzyć jest ciężko prawda? Wiem , wiem ... Niestety Siwy, przyzwyczaj się, że świat dla takich pryncypałów, czopów, deweloperów koszów na śmieci, rozchwianych emocjonalnie, przyjebanych , obrzezanych, wykrzywionych kutasów świat jest zbyt wielki i nie pojmiecie go, ni chuja nie ma szans .

Także zbierz swoje zabawki , idź do swojej piaskownicy , postaw serwer, pokaż co umiesz, zrób zabezpieczenia tak żebym ich nie obszedł, wykup licencję wartą 1,5 tyś. zł. na forum jak My, potem wykup licencję taką jak ma Pandora od Game Forge na dedyk wartą 8 tyś. Zł. , opłać ten serwer miesięcznie i najpierw go wykup a do tego wykonaj całą szatę graficzną, własne modele - jak My - oraz stwórz stronę główną lub chociaż ściągnij gotowe php lub inne gówno które przerobisz, wtedy uwierzę Ci, że jesteś miszczem bo na razie jesteś tak przyjebanym koczkodanem z bananem w mordzie i dupie , że tylko Ci z chęcią bym przyjebał w ten kanciasty łeb z jakiegoś młota tak żebyś się nogami nakrył i złożył jak karton po murzynkach Ty przymulony bencfale z zadupia i innych koczowniczych terenów pustynnych Somalii .

Bez odbioru .

PS. Dla graczy serdeczne pozdrowienia , dla wrogów cudowny i słodki fakasek <3xD

Widzę napinka 100 % ;). Wrzuc na luz bo widac, ze bananek Ci sie w dupke wrzyna. Jako administrator swojego(swoich, chuj wie nie siedze w temacie mt2) pokazales swoj poziom. Zabezpieczenia, kurwa... Ty naprawde umiesz robic zabezpieczenia? Nie rozsmieszaj mi nerek. Powiadasz, ze masz licencje. Masz... krzywe nogi jak srasz. Odprowadzasz podatek? Nie? Jesli nie to smutni Panowie z US nie odpuszcza, sa gorsi niz niebiescy Panowie.

Nie to, że mam cos do Ciebie ale troszke opanowania ;>

Nie trzymam żadnych stron, ale chuj komus do tego ze ktos sobie w jakis sposob zarabia. Zazdrosc i zawisc, to jest takie... Polskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...