Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na mida ap.

BlackM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malhazar+chogath.Ten pierwszy ma świetną farme, free ingite, i tak tam inne op rzeczy :D.Cho gath dobry sustain, harras i true dmg ult.

@up człowieku, wyjdz, ashe to ad, do tego kto tego nie wie? Pewnie dopiero sie zarejestrowałeś i już spamujesz :x

Opublikowano

@Up ... pisałem tylko za 6300 po pierwsze po 2 od kiedy cho gathem gra sie mida ja myślałem ,że jungle.

Dobra zastanawiam się na Zyra/Brandem/Vladem/Fizzem więc wypowiadać się tylko o nich.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up ... pisałem tylko za 6300 po pierwsze po 2 od kiedy cho gathem gra sie mida ja myślałem ,że jungle.

Dobra zastanawiam się na Zyra/Brandem/Vladem/Fizzem więc wypowiadać się tylko o nich.

no widzisz cho gathem nie gra sie jungli bo owszem ma podrzut ale tak nie zbije nikomu szybko dmg . WIec miejsce dla chogatha to mid/solo top (wlasciwie na supporta tez by sie nadawal ale nigdy nie widzialem).

Zyra - fajny snare , dobry dps super pasywka

Brand - stun + free ignite , świetny burst

Vlad - kradzież zycia ze spelli + brak many sprawi ze potrzymasz na linii baardzo dlugo . Praktycznie nie do zgankowania.

Fizz- świetny escape slow + podrzut z ulta dobry szczegolnie w late

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ahri;

• przyciągnięcie
  • łatwa farma
  • system esc
  • dmg
  • przydatna w tf

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ezreal :

+ Aoe ult (globalny)

+ W które jest jako tako AOE

+ Wszystko ma przeliczniki AP

+ Swietny escape mechanizm

- Brak cc

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

2x up nie umiecie czytać? @Up ... pisałem tylko za 6300 po pierwsze po 2 od kiedy cho gathem gra sie mida ja myślałem ,że jungle.

I do tego następny od kiedy to kurwa Ez jest ap mid ezreal jest Ad carry i gra się nim bota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no widzisz cho gathem nie gra sie jungli bo owszem ma podrzut ale tak nie zbije nikomu szybko dmg . WIec miejsce dla chogatha to mid/solo top (wlasciwie na supporta tez by sie nadawal ale nigdy nie widzialem).

Zyra - fajny snare , dobry dps super pasywka

Brand - stun + free ignite , świetny burst

Vlad - kradzież zycia ze spelli + brak many sprawi ze potrzymasz na linii baardzo dlugo . Praktycznie nie do zgankowania.

Fizz- świetny escape slow + podrzut z ulta dobry szczegolnie w late

To nie wiem gdzie ty grasz, jeśli w jungli wg. cb chodzi o zadanie dmg. Looknij sobie strm'y . Ludzie grają cho pod jungle - jest dobry.

2x up nie umiecie czytać? @Up ... pisałem tylko za 6300 po pierwsze po 2 od kiedy cho gathem gra sie mida ja myślałem ,że jungle.

I do tego następny od kiedy to kurwa Ez jest ap mid ezreal jest Ad carry i gra się nim bota.

A co masz do ez'a na ap midd. Krótkie cd, wszystko przeliczniki od ap ?

Opublikowano

Q nie ma chyba przelicznika, tak mi się wydaje. :x

Szkoda mi Was . Nie myślicie samodzielnie.

Alistar na midzie niszczy. Ale przecież to support.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

To nie wiem gdzie ty grasz, jeśli w jungli wg. cb chodzi o zadanie dmg. Looknij sobie strm'y . Ludzie grają cho pod jungle - jest dobry.

A co masz do ez'a na ap midd. Krótkie cd, wszystko przeliczniki od ap ?

Do eza nic ale nie opłaca go się kupić bo jest po 1 prawie zawsze banowany a jak nie to lepiej picknąć go na AD zrobi o wiele więcej ;).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale jakoś ez ap bardziej mnie przekonuje.

ezem łatwo się pozycjonuje ,co jest najważniejsze w late game.

Btw na jakim elo grasz ,że Ci go banują xD?

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Szkoda mi Was . Nie myślicie samodzielnie.

Alistar na midzie niszczy. Ale przecież to support.

Tak tylko w obecnych czasach która normalna drużyna pozwoli ci grać alistarem na midzie jak bym grał only SOLO Q to owszem moge sobie nawet soraką AD grać na midzie ale nie jak gram teamy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...