Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dedyk] Nowy Survival 100%

IGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na nowy serwer SURVIVAL100%!CraftSpace.csrv.pl !

Pluginy na naszym serwerze to:

AutoSaveWorld

AuthMe

AutoMsg

CraftBook (FalseBook)

Essentials

OpenInv

PermissionsEX

Trampolin

WorldEdit

WorldGuard

McMMo

Planowane:

Facions

Hunger Games

Zalozyciel: CodyShow

HeadAdmin: Gronek1910

Oczywiscie beda urzadzane czeste eventy w postaci Spleef, AdminKill,ZnajdzSkrzynie,ZnajdzKod :}

Serdecznie Zapraszamy!

Opublikowano

Uwaga! Bardzo dziekujemy za wejscia na serwer :) Mamy nadzieje ze Wam sie spodoba. Zapraszamy ciagle. Niedlugo ruszamy z Facions i zmieniamy liczbe slotow! Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer beznadziejny , moga cie (za przeproszeniem) napierdalac i okradac gdzie chca

nie ma dzialek , nie ma zabezpieczen , trzeba samemu sobie wyszukac miejsce , zrobic domek , ale na chuj ? kazdy moze przyjsc i go rozwalic przeciez :) nie polecam .. admin jakies dziecko , zaczalem mowic ze to beznadzieja i admini dzieciacy , obiecuja cos czego nie ma to odrazu mi bana wlepil na godzinke

;)

Opublikowano

Serwer beznadziejny , moga cie (za przeproszeniem) napierdalac i okradac gdzie chca

nie ma dzialek , nie ma zabezpieczen , trzeba samemu sobie wyszukac miejsce , zrobic domek , ale na chuj ? kazdy moze przyjsc i go rozwalic przeciez :) nie polecam .. admin jakies dziecko , zaczalem mowic ze to beznadzieja i admini dzieciacy , obiecuja cos czego nie ma to odrazu mi bana wlepil na godzinke

;)

Hm moga zniszczyc bo to SERWER SURVIVAL. Dzieckiem nie jestem i grales tam 3 min. Sluchaj nie po to pisze SURVIVAL 100% zebys o dzialkach gadal. To nie jest FreeBuild z dzialkami ale SURVIVAL! Gracze jakos sie nie skarza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...