Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wartość rzeczy w plecaku

FatherOvTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://tf2b.com/tf2/76561198044546239

Powiedzcie mi prosze co w moim plecaku jest coś warte :D

I jeszcze jedno . Powiecie mi jak zcraftowac czapke zeby nie byla nie-wymienna. Bo widze czesto jak koles ma czapke np. Crafted by xxx i jest wymienna. Co trzeba zrobic?

//linki w code

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Tylko czapki masz coś warte, za crafty dostaniesz góra 2 recle, a za zwykłe, 1-2 rafiny (za flamenco 2).

No i jeszcze za tego genuina wyrwiesz ze 2 rafy.

Nic nie musisz robić, po prostu jak krafcisz czapke to wszystkie itemy muszą być wymienialne.

Opublikowano

Tylko czapki masz coś warte, za crafty dostaniesz góra 2 recle, a za zwykłe, 1-2 rafiny (za flamenco 2).

No i jeszcze za tego genuina wyrwiesz ze 2 rafy.

Nic nie musisz robić, po prostu jak krafcisz czapke to wszystkie itemy muszą być wymienialne.

Dzieki bardzo . xxx

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Gdzie zacenzurowałeś?

Ja niestety widzę tylko "Edytowane przez" i "Linki w code" a tego, że coś zmieniłeś NIE DA się zobaczyć miszczu, chyba że o tym napiszesz.

Opublikowano

Twoje "x" może oznaczać liczbę, literę, zdanie, gówno i inne rzeczy, także takie "informacje" w postaci "czegoś" zachowaj najlepiej dla siebie lub po prostu napisz CO TAKIEGO TAM ZROBIŁEŚ, a nie mów mi, że nie zauważyłem czegoś czego nie mogłem zauważyć -_-.

Opublikowano

Liczbę w przy "Dzięki bardzo"? Ciekawe. Nie chce mi się pisać, skoro nic do ciebie nie dociera, a tym samym mocno spamić. Ale jeśli tak bardzo chcesz udowodnić mój debilizm to zapraszam na pw. Za kolejne posty tego typu będę nagradzał warnem.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Chciałbym Ci uświadomić, że Twój warn będzie dopiero debilizmem z powodu, że sam tutaj spamujesz wdając się ze mną w tą rozmowę; nie chcę niczego udowadniać, chcę Ci tylko przemówić do rozsądku, że czytać z liter nie umiem, a domyśleć się co znaczy ten "x" jest trudno, a wręcz nie możliwe, równie dobrze mogę podstawić tam co mi się podoba, jak to się robi w niektórych przypadkach zadań z matematyki.

Najwidoczniej do Ciebie to nie dociera, że nie ma takiego człowieka na świecie, który by z "x" wyczytał co tam wcześniej było.

//no to 5%

No to wykazałeś się debilizmem i brakiem mózgu razem wziętym, gratuluję tutejszym administratorom przyznawania takim "x" jak Ty moderatorów =).

/Warn nie słuszny, ponieważ Moderator edytował post, tak więc z jakiej racji inne osoby mają ponosić za to konsekwencje.

Opublikowano

Nie chcę też spamić ani się wtrącać, ale gdy mod/admin edytuje komuś post i stawia w tym miejscu X to oznacza raczej, że jest to niezgodne z regulaminem.

@top

Myślę, że jak byś sprzedał stalowy chełm chirurga to dostaniesz gdzieś około: 2.33 ref - 2.66 ref

76561198063680646.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...