Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Points - Ilę?

michooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem poradzić się doświadczonych graczy jako amator, ile powinienem na początku gry wbić skill pointów.

Stan postaci:

22LvL - Nuker

Skill points: 15 000

Eq: Podstawowe(ze sklepu)

Farma: -9

Kasa: Nie muszę się o to martwić.

Planowałem wbić 30 000SP, ale nie wiem czy to nie za mało jak na początek.

Ps. Czytałem wiele buildów nukera i większość mówi żebym pakował w Bicheon, Cold, Lighting i chciałbym was spytać czy to jest aktualnie najlepszy build.

Dziękuję z góry za pomoc i przepraszam jeśli złamałem jakiś pkt. regulaminu oraz przepraszam za błędy w pisowni, oczywiście nie będę tłumaczyć się jakąś dysleksją czy dysgrafią, jeśli są to jest to wynik tylko mojego lenistwa. Pozdrawiam mIcho: )

Opublikowano

mhm..

wbijasz tutaj

http://www.nivlam.igamelegit.com/

bo nie wiem do którego lvl'a chcesz jak do 100 FF to 30k hehe.. śmiechu warte :P

ten build

s/s fire/light/cold :P wymiata ;)

b577e893e102f.png

Opublikowano

Nuker s/s fire light cold do taxi i goldfarmy z bichem do gry samemu . Ogólnie skill pointy pod cap 100 to westia wyframienia 1 miliona sp

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

No dokładnie, aby mieć skille z 3 drzewek do 100lvl'a potrzebujesz przynajmniej 1.200.000sp czyli 40x więcej niż zakładałeś. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP "f/f" znaczy Full Farm

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
No to ile byście wy farmili na początku, bo nadal nie wiem czy jechać do 30k czy więcej.

1.2kk tak jak już podali ja też aktualnie farmię sobie chara takiego samego i już mam 140K SP a też mam zamiar wyfarmić 1.2kk sp

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Wyfarm sobie 1,5kk sp a 500k sp samo wpadnie.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Admin Cienia
Opublikowano
No to ile byście wy farmili na początku, bo nadal nie wiem czy jechać do 30k czy więcej.

Graj od początku, farm na ongach rób dlvl i wbija 1.2kk sp

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

1,5kk ? A po co mu aż 2kk ? To ma być FF do którego xDD . Spokojnie moze wyfarmić 1kk a to 500k jak się doda będzie w sam raz .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

na ongach wyfarm jak możesz jak najwięcej, coś około 1kk, jeżeli nie, to farm po prostu ile możesz, na początku jest o wiele łatwiej, na pvm polecam fire/light/cold, miałem bich/light/cold i nie przypadł mi do gustu -_-

Opublikowano

Jak to jest twoja pierwsza postać to wyfarm sobie z 50k i graj na gapie 0 aż starczy sp a potem znowu farm i tak dalej ;). Bo zanim wbijesz te 1.2kk sp jak oni Ci radzą to ci się ta gra znudzi :). Jeżeli to nie jest twój pierwszy char to rób jak uważasz ;). Jeżeli masz możliwość to leć na ongi :P.

@Rychu

A co takiego wniósł ci fire ? Nowe nuki? ;P ew pare new bufków. Build bich/light/cold albo bich/fire/cold.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

no, wniósł bardzo wiele, a jak już coś to nie wiem po co ludzie robią 100bich/100light/100cold, już lepiej byłoby 100bich/100fire/52light/48cold, żeby mieć MS, a light do buffów, z fire imbue i nuki oraz buffy co dają phy atak, a z bicheon ataki.

Fire wniósł mi bardzo wiele, imbue (o wiele mocniejsze niż light), nuki (to samo co z imbue), pomocne buffy

Opublikowano

Jak zauwazyliście autor tematu jest amatorem jeśli chodzi o gre. Jak na początek polecam wyfarmić przynajmiej te 100-150k sp by mieć coś na start to jakiegoś 50 lvla. Potem nabierająć wiecej doświadczenia wyfarmisz sie jakoś na dalsze lvle, jazda na małym gapie lub ostre farmienie gdzieś. Farmienie 1kk sp na samym początku przygody z silkiem cie tylko zniechęci.

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter ma rację, jak sobie tak myślę, to wyfarmienie 100-150 k sp zajmie Ci jakoś 2 tygodnie na free taxi, musisz szukać i robić dlvl często nawet do 15 lvla..

później graj na gap -3 około, żeby też trochę sp leciało ;)

Opublikowano

Nie chce się czepiać ale napisałem to samo co Xanter pare tematów wcześniej :P. Chciałbym też zauważyć, że Rychu zaraz przede mną napisał aby farmić na ongach 1kk sp + , natomiast bo odpowiedzi Xantera natychmiastowo zmienił zdanie. Lizu lizu? ;D

A żeby nie robić spamu to odp na twoje pytanie brzmi tak.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

nie lizu, lizu, tylko wcześniej nie myslałem o tym, jak farmienie może zniechęcić gracza, Xanter przypomniał mi jak ja zaczynałem, ja przy wyfarmieniu dokładnie 164k sp przy pierwszym charze już miałem dość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...