Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zombie brand .

McTwissT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim jedno pytanie czy ktoś natknoł się na informacje na temat ceny zombie brand'a czy będzie normalnie 975 rp czy może 1800 tyle co legendarny .

LM7fs.jpg

Opublikowano

Ludzie to skorki halloween a nie legandary myślcie troche..

975rp i koniec...

teraz będzie pro elo graczy w ch*j grało brandem co nie ogarniają ale mają skórkę..

tak jak to zawsze jest..

Opublikowano

A czy ja tu mówie o tobie ?, mówię tylko jak bedzie się działo, ta sama sytuacja co z Ezem..

Tak ale piszesz to w moim temacie więc sie poczułem że to do mnie .
LM7fs.jpg

Opublikowano

No, no ale akurat trafiłem, bo gdzieś za tydzień doładowuję rp za 40zł i myślę że będzie można sobie coś ładnego kupić :-)

A co do tego że sami idioci będą grać - zgadzam się.

Może nie sami, ale większość kupuje bo jest nowa i chcą być fajni, a ostatnio na rankedzie spotkałem pulsefire ezreala który mnie nafeedował w 10 minucie już miałem od niego kilka killi.

A na pbe można kupic za IP? Jeśli tak to raczej na "globalu" tez będzie mozna kupic!:D

Opublikowano

Na PBE możesz kupić każdą nową skórkę czy postać za 10RP lub 10IP, także ja byłbym ostrożny z wnioskowaniem, ża za Ip będzie mozna kupić

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

nie zdarzyło się chyba by skórki na normalnym serwerze były za ip.

W 2013 będą skórki za ip, ciekawe jakie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

teraz będzie pro elo graczy w ch*j grało brandem co nie ogarniają ale mają skórkę..

tak jak to zawsze jest..

Nie mozesz zabronić ludziom grania Brandem z nową skórką, tylko dlatego, że nie umieją grać tą postacią - nie jest tak źle.

Poza tym, jeżeli wydajesz forsę na postać - to znaczy, że jako tako nią ogarniasz. A co do feedownia - to zdarza się każdemu. Ostanio spotkałem Pulsefire' któy grał dość dobrze. Tyle że ja grałem lepiej jako Blitzcrank i biedak skończył chyba z 17 śmierciami. Cały team flame'ował na niego jako burżuazyjne dziecię czy jakoś tak (ech polaczki).

wikmk9.jpg

Opublikowano

W 2013 będą skórki za ip, ciekawe jakie.

To nie jest wiadome wiec nikogo nie wprowadzaj w błąd. A tak do tematu myśle że ta skórka bedzie kosztowac 975 RP

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

To nie jest wiadome wiec nikogo nie wprowadzaj w błąd. A tak do tematu myśle że ta skórka bedzie kosztowac 975 RP

Zerknij tutaj :D

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=29246208#29246208

Pewne nie jest, ale jest taka szansa/

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...