Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest różnica między Koreańskim a EUW, EUNE, NA lolem?

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wielu ludzi pyta gdzie jest większa kultura/przyjemniej się gra/ni ma tylu spin na EUW, EUNE czy NA.

Ale czasami ludzie mówią ,że najlepiej jest na Koreańskim lolu. Czy to prawda ,że na Koreańskim gra się przyjemniej? Czy po prostu ci co to piszą nie znają koreańskiego i nie wiedzą ,że tam też się wyzywają?

Czy Koreański > EU i NA ?

Opublikowano

Największa kultura jest na NA, i EUW. Na amerykaśkim serwerze łatwo można się dogadać, i ludzie podchodzą tam bardziej z zabawą, na wescie jest all konrektnie i nie ma flame'u. A na EUNE to, hm, jak mam to ująć. Polaczki, russian team i flame od razu w lobby = lose ranked.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

tak. Grałem tam. Honor za każdy mecz, gracze są bardzo pomocni, wystarczy napisać, że jesteś z eu. Na 15 lvl grają osoby lepsze od tych waszych pro high elowców. Tam nie ma flam'eu, bo w większości piszą po angielsku, jeżeli napisałeś o eu.

Tylko ping,

@up

jesteś kolejną za przeproszeniem ciotą.

Na euw grają większe debile niż na eune. Flame niezależne od tego czy win czy lose. Każda gra na 1500 elo = flame i report. Na eune flame jest tylko za lose... na NA dopiero po 1600 elo są normalni ludzie. Tak samo i tu i tu, tylko, że murzyni nie wyzywają bez podstaw

do tego Polaczki Hiszpanie, russian France team i flame od razu w lobby = lose ranked.

ps. Z ruskami na eune grałem od 1000 elo tylko 6 RAZY. aktualnie mam 1654. I to nie byli feederzy i flamerzy. Przestan grac normale, bo tam 80% to ruski

sygnatg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...