Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serweru najchetniej byś zagrał.

kap

Na jakim serwerze byś najchętniej zagrał/a  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze by? najch?tniej zagra?/a

• Real Life (RP)
      11
    • 100% survival
      6
    • RPG
      1
    • FB
      2
    • Inny
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam chce stworzyć serwer i moje pytanie na jakim typu serwera byś najchętniej zagrał. Nie chodzi mi by się ta ankietą konkretnie kierować, ankieta ma mi pomóc jako lekka podpowiedź. Jestem otwarty na inne sugestie w odpowiedziach.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Ja nie widzę błędów w ortografii

Witam chce stworzyć serwer i moje pytanie na jakiem typu serwera byś najchętniej zagrał. Nie chodzi mi by się ta ankietą konkretnie kierować, ankieta ma mi pomóc jako lekka podpowiedź. Jestem otwarty na inne sugestie w odpowiedziach.

i Jeszcze to:

Na jakim serweru najchetniej byś zagrał.

Co to ma być? koleś pisać nie potrafi o.O

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ty lepiej nad ortografią popracuj, potem się bierz za serwery.

Gorszego debila niż ty nigdy nie widziałem, i co z tego ze popełnił jeden błąd? Każdy z nas może popełnić błąd,a ty jesteś gimbusem bo zwracasz na to uwagę. :<

Po co wgl. pisać ,,ą/ę/ć/ó'' itp? jak można napisać ,,a/e/c/o(zamiast ó) .Pomyśl też ze nie każdy ma Polska klawiaturę, a po drugie 70% użytkowników internetu nie piszę Polskich znaków,bo 90% internautów z czai o co chodzi. A ty znajdziesz się w 10% osób nie kumaty,pozdro. ;) - Rozumiem jak byś pisał dyktando w szkolę,albo jakiś referat. Ale to jest internet, gimbo. Nikt nie zwraca uwagi na to ze jesteś pokemonem i piszesz ''<3,;3 itp'' Więc daj innym spokój.

Kurde ! Jak mnie takie osoby jak ty wkurzają... ;/

A co do serwera, to 100% survival + frakcje. Albo fajny hardcor/Kwadratowa masakra.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Gorszego debila niż ty nigdy nie widziałem, i co z tego ze popełnił jeden błąd? Każdy z nas może popełnić błąd,a ty jesteś gimbusem bo zwracasz na to uwagę. :<

Po co wgl. pisać ,,ą/ę/ć/ó'' itp? jak można napisać ,,a/e/c/o(zamiast ó) .Pomyśl też ze nie każdy ma Polska klawiaturę, a po drugie 70% użytkowników internetu nie piszę Polskich znaków,bo 90% internautów z czai o co chodzi. A ty znajdziesz się w 10% osób nie kumaty,pozdro. ;) - Rozumiem jak byś pisał dyktando w szkolę,albo jakiś referat. Ale to jest internet, gimbo. Nikt nie zwraca uwagi na to ze jesteś pokemonem i piszesz '' <3,;3 itp'' Więc daj innym spokój.

Kurde ! Jak mnie takie osoby jak ty wkurzają... ;/

A co do serwera, to 100% survival + frakcje. Albo fajny hardcor/Kwadratowa masakra.

Chciałbym ci powiedzieć, żebyś zamknął japę, bo mnie wkurwiasz.

A jeżeli o mnie chodzi, to ja nic do tego nie mam, tylko że mnie to razi w oczy. Owszem jestem gimbusem, podobnie jak ty.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Zrób sky-block,większość jest zryta całkowicie,ale jak zrobisz kilka zmian,będzie zabawnie:d

-Zaczynasz z wyspą 2 albo 3 x większa niż standardowa.

-Dodaj nowe receptury dzięki którym dałoby się craftować rudy.

-Zmniejsz spawn mobów ale je wzmocnij zmieniając przy okazji drop,aby leciała woda i lawa(nie zaszkodzi taki drop by pomóc graczom)

-Do chesta startowego dodać stack cobblestone na lepszy początek

Teraz rzeczy które powinny być na spawn:

-Oczywiście sklep z przystępnymi cenami

-targowiska graczy

-enchant do 30 poziomu

-Arena pvp

-Dla rozluźnienia może igrzyska śmierci,mob arena lub arena pvp z klasami

-Jakaś świniarnia na spawn żeby dało się wyżyć.

Możliwości VIP:

*Wyspa 50x50 max rozbudowana

*Duzo dodatkowych itemów w skrzynce startowej

*Specjalna Ranga

*Sklep ze znacznie lepszymi cenami

*Magic carpet

*sklep z możliwością kupowania enchantów (byle nie za tanio)

Sorka za rozpisanie,ale pomysłów chociaż nie brakuje. :D

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...