Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeniesienie

MrKamyyL

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Zdaniem wielu ludzi na eu west Jest Wyższy poziom (sam gram tylko na wescie więc porównania nie mam)

Z tego co od kumpli słyszalem to na nordicu zdażało sie ze np wszyscy na mida poszli bo kazdy chciał tam grac , ciezko sie tam dogadać .

Albo na Wescie w jungli zaczynaja juz grac gdzies na 10 lvlu a na nordicu wiekszosc na 20 nie wie co to jungla.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Dlaczego szczęście?

Dotychczas grałem na nordic&west, przeniosłem się na west - co w tym lepszego ? :D

Na West jest większy poziom. Nie tylko gry, ale jak i ludzi, nie ma tyle rusków, polaków, którzy wchodzą feedują i iidą w afk :)

Opublikowano

Tylko, że ja jestem początkującym graczem, mam 17lvl, i nie ogarniam zabardzo lola.A tam większy poziom, to chyba ciężej mi będzie...

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Hm, możesz napisać do supportu, ale ogólnie to lepiej grać na wescie . Większy poziom gry, kultura.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zdaniem wielu ludzi na eu west Jest Wyższy poziom (sam gram tylko na wescie więc porównania nie mam)

Z tego co od kumpli słyszalem to na nordicu zdażało sie ze np wszyscy na mida poszli bo kazdy chciał tam grac , ciezko sie tam dogadać .

Albo na Wescie w jungli zaczynaja juz grac gdzies na 10 lvlu a na nordicu wiekszosc na 20 nie wie co to jungla.

To zależy od dobranych przeciwników.Na pewno przedtem trochę powygrywałeś, powybierało Ci najlepszych i dlatego jest jugla.Co do tematu to za darmo już nie możesz się przenieść.Jak masz kolegów to zaproś ich na west i razem grajcie.

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj przeniosłem się przypadkowo z nordic&west, na eu west.

Jest jakaś możliwość, aby przenieść się tam z powrotem?

widze że nowy serwer powstał jak nie grałem 1 dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...