Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiorczy temat o aktualizacjach i obwieszczeniach

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Postanowiłem zrobić taki temat aby zebrać wszelakie informacje z for, facebooka w jednym temacie aby nie było milion razy zakładany temat typu "Kolejna nowość" czy "Kolejne gówno" :) Temat przyda się zwłaszcza w tym czasie kiedy w ciągu 1tyg wyszło 3 projekty nowych urządzeń i na forum zrobiło się hucznie na ten temat :)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Chyba mało bywasz na forach skoro tworzysz coś takiego albo po prostu jesteś na ten aspekt kompletnie ślepy.

Jakikolwiek zbiorczy temat wymyślisz i tak ludzie będą robić kolejne żeby się wykazać, więc ten twój 'pomysł' chyba nie wypali.

Opublikowano

taki temat był już, nawet był podpięty, zaglądało do niego może ze 3 osoby, a reszta miała w dupie, temat został odpięty i zaginął gdzieś w czeluściach bezużytecznych, powtarzających się, dziecinnych pytań na tym forum, więc wg mnie pomysł się nie sprawdzi

Opublikowano

Nie wypada robić nowego tematu więc.

v5 rozgryzło sposób BP i PB będzie w poniedziałek rano, lub w gorszym przypadku na wieczór.

Opublikowano

Chyba mało bywasz na forach skoro tworzysz coś takiego albo po prostu jesteś na ten aspekt kompletnie ślepy.

Jakikolwiek zbiorczy temat wymyślisz i tak ludzie będą robić kolejne żeby się wykazać, więc ten twój 'pomysł' chyba nie wypali.

Staram się pomagać forum a, że dzieciarnia ma to w nosie i woli robić milion tematów to inna rzecz.

sygnacu.jpg

Opublikowano

tego juz nie zmienisz tym bardziej ze to forum jest oblegane glownie przez "dzieciarnie"

Dobrze gada Polać Mu!

ps. Aż się zalogowałem.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

jestem zaa;d ale puki co jest tu spam nie z tej ziemi:) nik,t ale to nikt nie dal posta o jakimkolwiek ulepszeniu/aktualizacji:) ogarnijcie dzieciaki;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...