Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cod.

Świstak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. mam poważny problem z grą Call of Duty MW2 :( jakiś czas temu zainstalowałem ją na swoim komputerze , jednak potem komputer miałem w serwisie i teraz jak loguje sie na steam to pisze taki komunikat "cześćzauważyliśmy żę logujesz sie z nowego komputera jako środek bezpieczeństwa musisz wprowadzićspecjalny kod ... który został wysłany na Twój adres e-mail .." no i jest problem taki że nie pamiętam e-maila , jakbym wiedział jaki jest email juz bym ten problem rozwiązał ... proszę powiedzcie czy jest jakaś droga wyjścia .. nie wiem jak można sie skontaktować z firmą steam , może oni mi pomogą , konto jest dla mnie bardzo ważne , w końcu mam tam cod MW2 :( proszę o pomoc

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wejdź na strone steama, tam będziesz miał jakiś kontakt z obsługą klienta, chociaż skoro nie pamiętasz E-maila, to i tak Ci nie pomogą, bo im nie udowodnisz że konto jest Twoje.

Opublikowano
Wejdź na strone steama, tam będziesz miał jakiś kontakt z obsługą klienta, chociaż skoro nie pamiętasz E-maila, to i tak Ci nie pomogą, bo im nie udowodnisz że konto jest Twoje.

Nie pewne, ale jedyne możliwe wyjście.

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Wystarczy że poda zdjecie cdkeya lub paragonu. Wtedy pomogą.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

@up ale on nie ma email'u , równie dobrze mogę sprzedać grę na allegro (wcześniej zrobić fote rachunku o pudełka) i za rok napisać że zapomniałem email i proszę o zmianę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...