Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] itp z bonami itp

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam na takim servie jestem ninja dagger

mam full luda kryta przeszywki zręczności siły full abs nawet bron mam x4 klasa 1 kd oczywiscie i kryta przeszywy i wojenne

otóż bony w sztylach zręczność 12 siła 12 ludzi 10 kryt 10 przeszywa 10 nie ma lepszych do pvp chyba ? :D i wgl takie pytanie hitam max po 1k a inni np sura bm hita po 3k a ze skila nawet po 10k około + duszek po 6k np to jest minimum skoro mam full magia full abs pokazał mi eq miecz wojenne nawet gorszy ode mnie i ma mniej ode mnie niby ataku lol o 200 mam rosy itp biologa tam nie ma wszystko raczej pokazal to ma miecz ;/ na tez max lv jak ja bony 8 sila 8 int 10 lud i 10 przeszywa a gdzie po 12 jak ja a gdzie do tego kryt i koles mial 30% abs tyko to pomyślcie moim zdaniem na privie irnal to ninja jest pokrzywdzona

a i pytanie co zrobić aby przeciwinik jak zadaje ciosy nie mógł wstać a ja żebym się nie kładł na ziemie i też nie mógł wstać wkurzające podajcie mi lepsze bony skoro chyba lepszych nie ma ;p Nagroda jak co to lajk jak co pomoże.

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna jednoczesnie:

aby przeciwinik jak zadaje ciosy nie mógł wstać

zadawac ciosy i nie wstawac :D?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

No że jak go leje to żeby on nie mógł mnie uderzyć bo będzie nwm przyblokowany czy co bo ja wlasnie zawsze jak na mnie dagger idzie do ani razu nie moge walnąc i ded ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...