Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na slaby sprzet

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Od tygodnia nie mam w co grac i prosze was o pomoc.Znacie jakies fajne gierki na ten sprzet?

Intel pentium 4 2.66ghz oc 2.9ghz

1.2 gb ram

Radeon 9550 128mb 128 bit taktowanie rdzenia 479,taktowanie pamieci 238

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Pomocnik
Opublikowano

Just Cause powinno pójść bo też mam słabego i 0 lagów na średnich detalach gry.

sygnary.jpg
Opublikowano

Zainteresowaly mnie dwie gierki.Just cause i Dead Space 2.Mam pytanie do tej drugiej gry.Ile bede mial fpsow na minimalnych? Bedzie dalo sie grac?

Opublikowano

SWAT 4 <3 Właśnie sobie gramy z kolegą Coop'a :D

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Zainteresowaly mnie dwie gierki.Just cause i Dead Space 2.Mam pytanie do tej drugiej gry.Ile bede mial fpsow na minimalnych? Bedzie dalo sie grac?

W dead space 2 nie pograsz, nie wiem kto ci powiedział że pograsz, ale wprowadził cię w błąd

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wymagania Dead Space 2

• System operacyjny: Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7
  • Procesor: taktowany zegarem 2,8 GHz lub podobny (każdy Pentium 4 2,8 GHz lub lepszy albo AMD Athlon 64 3000+ lub lepszy, każdy Athlon 64 X2 lub Core Duo)
  • RAM: 1 GB (XP), 2 GB (Vista/7)
  • Napęd optyczny: 8x lub szybszy
  • HDD: przynajmniej 10 GB
  • Karta graficzna: z 256 MB pamięci na pokładzie i obsługujaca Shader Model 3.0. Nvidia GeForce 6800 lub lepsza (7300, 7600 GS i 8500 nie spełniają wymagań minimalnych), ATI X1600 Pro lub lepsza (X1300, X1300 Pro i HD2400 nie spełniają wymagań minimalnych)
  • Karta dźwiękowa: kompatybilna z Direct 9.0c.

Teraz twoje

Sys. operacyjny - nie napisałeś, zgaduje że XP

Procesor - Prawdopodobnie da rady, ale nie wiem czy Intel Pentium 4 ma 2 rdzenie.

RAM - Jeżeli masz XP to ok

Karta Graficzna - No i tutaj klapa, potrzebne jest 256MB, a ty masz 128MB, w dodatku wymagane Shader Model 3.0 a ty bodajże masz 2.0 ;>

Więc w Dead Space 2 nie pograsz, chyba że wgrasz jakieś patche które zmniejszają wymagania < Nie wiem czy takie coś jest, ale do MoH jest :> >

A tak wogóle to polecam MoH Pacific Assault, bardzo dobra i mało wymagająca gierka :>

@EDIT

Jeszcze porównam Just Cause

Pentium 4 2.8 GHz, 1 GB RAM, karta graficzna 256MB (Geforce 6600 lub lepsza), 7.4 GB HDD, Windows 2000/XP

Ok to tak

Procesor - OK

Ram - OK

Karta Graficzna - Nie takie ok, ale warto spróbować :)

Więc nie mówie że będzie śmigało, bo słaba karta graficzna, ale może na minimum pójdzie

. .

Opublikowano

O Dead Space 2 nie masz co marzyć, możesz natomiast sprawdzić Dead Space, na pewno mniejsze wymagania, i wydaje mi się że pograsz, ale obiecać nie mogę.

Opublikowano

Limit likow skonczyl sie.Tak wiec uzupelnie jutro.Just cause pobralem i zaraz zainstaluje to dam znac.Po waszych komentarzach wychodzi na to,ze Dead Space 2 nie bedzie dzialac,wiec sprobuje pobrac na jutro Ds'a 1.

Edit1.Da sie grac w Just couse.Mam jeszcze takie pytanie.Pojdzie na moim sprzecie S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...