Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Postać na refy i czy w ogóle działają

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy można sobie samemu robić refy. Czy te 1350 vp czy jakoś tak za 7 lvl się dostaje czy nie? Nawet jeśli by się dostawało to czy nie jest to karane banem? (robienie sobie refów?)

Drugie. Jak sądzicie którą postacią będzie mi najprościej/najłatwiej/najlepiej szło expienie od 1 lvla do 7 lvla? Która postać ;D?

Opublikowano

Jak dla mnie opłaca się, najlepiej idź postacią na której najlepiej ci idzie. Mi najszybciej lecą levce na gunnerze i soldku. ;)

PS: Dostaneisz VP, nie jest to karane.

mhraed.png

Opublikowano

Niee, nic kupić. Chodzi chyba o to, że gdy wbijesz 7 lev i zupdade'dujesz postać na stronie wtedy dostaniesz.

Btw, naj się wbija gunnerem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja tam w sumie nie sprawdzałem ale ogólnie grałem na głównym koncie to mi się jakoś najlepiej gra soldkiem ;D.

Jak zupdateować postać na stronie ;p?

edit: Chodzi o "moje rzeczy-> aktualizuj moje konto-> i aktualizacja

statystki użytkowania

??

Opublikowano

a więc dzisiaj sprawdziłem i oto oczom ukazało się na koncie refa: Twój bohater AhmedKamilPL osiągnął poziom 7! Z racji twoich wysiłkow, Kamil1418 został właśnie nagrodzony, a ty zasłużyłeś na XP Boost (1 day)! A ja mam w takim razie pytanie: czy opłaca się robić na tym samym koncie refa jeszcze inne postacie i wbić im 7 czy to działa tylko na jedną postać z konta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...