Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki by Takiniesmialy

kopson44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem postawic sobie serwer na plikach z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/579067-tutdlpliki-serwerowe-by-taki-niesmialy/"]http://www.mpcforum.pl/topic/579067-tutdlpliki-serwerowe-by-taki-niesmialy

no ale coś nie działa

wpisuje ps i mam takie cóś...

wie ktoś w czym problem??

beztytuuhuo.png

strona sie odpala

w cliencie wszystko poustawiane a serwer jak nie działał tak nie działa.

Opublikowano

robie na virtualboxie i właśnie nie wiem dlaczego to nie działa, nigdy nie miałem takiego problemu

Opublikowano

Coś jest nie tak w folderach w FTP ja ci proponuje stawiać na innych plikach 2011 i dodawać wszystko od siebie.

Opublikowano

Może cos Ci blokuje. JA też tak mialem i umialem sie zalogowac. Jednak zamin mi sie to udalo okazalo sie ze mialem hamachi i vpn wlaczone i gryzly

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

oblukałem i chyba to wina hamachi

mam win7 podobno hamachi coś nie tego działa na w7

pisze mi ze hamachi nie ma dostępu do internetu

Opublikowano

Ja mam windows7 i działa mi hamachi nie wiem jak to sobie ubzdurałeś, że może być niekompatybilny z systemem operacyjnym siedem. Odinstaluj, wyczyść rejestry i zainstaluj najnowszą wersję od nowa. Hamachi i portmap nie ma wpływu na serwer dla nas samych i żeby serwer działał wystarczy tylko VB odpalony.

Opublikowano

Sprobuj powylaczac wszystko oprocz hamachi gg, skype, aqq itd. i wtedy sprawdz

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

ciągle mam powyłączane te programy, zapory powyłączane

niby serwer odpalony, ale zalogować się nieda

ip zmienione, pongi ustawione

Opublikowano

ciągle mam powyłączane te programy, zapory powyłączane

niby serwer odpalony, ale zalogować się nieda

ip zmienione, pongi ustawione

Serwer zrób na plikach 2011 dodaj game do odpowiedniej ścieżki game_2089 i nadaj mu prawa 777 przez FTP oraz spolszcz bazę danych navicat.

http://www.mpcforum.pl/topic/652473-tutdl-pliki-serwerowe-2011-vdi-by-kociol/

Sprobuj powylaczac wszystko oprocz hamachi gg, skype, aqq itd. i wtedy sprawdz

Zastanów się co piszesz i naucz się ortografii idź z tego forum bo to nie dla ciebie albo podszkol się podstaw chociaż.

Opublikowano

@up

na tych plikach co podałeś też próbowałem, zrobiłem to co napisałeś, oczywiście bez spolszczania :D

niestety nie działa, wkurwia mnie to mam ochote rozpierdolić komputer, ale powstrzymam się i chyba dam sobie spokój z tymi jebanymi plikami.

Opublikowano

@up

na tych plikach co podałeś też próbowałem, zrobiłem to co napisałeś, oczywiście bez spolszczania :D

niestety nie działa, wkurwia mnie to mam ochote rozpierdolić komputer, ale powstrzymam się i chyba dam sobie spokój z tymi jebanymi plikami.

Ale ja mam windows7 i hamachi oraz portmap tu nie gra roli zobacz, czy w ustawieniach dałeś hamachi (VBOX) i zmniejsz pamięć ram na serwer.

Opublikowano

a co jak dam za dużo ram to może nie działać??

dałem 5gb

Jezu dla samego siebie? Daj maksymalnie 2GB ja mam 8GB i daje 1.5GB i ustaw w networking w ustawieniach vbox hamachi networking interface, czy coś takiego.

Opublikowano

dodałem metin2client.bin ze swojego starego clienta do tego od niesmialego i udało się zalogować

dzięki za próbę pomocy :D

temat do zamknięcia

Opublikowano

dodałem metin2client.bin ze swojego starego clienta do tego od niesmialego i udało się zalogować

dzięki za próbę pomocy :D

temat do zamknięcia

Sorry nie doczytałem :D

sygna1q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...