Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WLASNY SERWER

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komunikat w dosłownym tłumaczeniu, oznacza, iż port jest już używany.

Opublikowano

To pisze mi to samo :)

To co mam zrobić, żeby nie był używany? Bo dziele internet z sasiadem, tzn ja od niego to moze w tym problem?

Opublikowano

1. Sprawdz Czy Już Nie Masz Włączonego Tego Serwa. 2. Przepisz IP Hamachi Dokładnie Do Server.Properties 3. Sprawdz Port. 4. Jeżeli Pomogło Daj LIKE :D

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Tak jeśli będziesz znał loginy i hasła do routera. Wpisz w cmd komendę ipconfig a następnie znajdź bramę domyślna tam gdzieś na początku, to będzie coś takiego: 192.168.x.x o ile się nie mylę. Skopiuj ten adres do przeglądarki i wpisz login i hasło, do większości routerów jest to admin i hasło admin (być może jest tak tylko w tp linkach). Później skorzystaj z jakiegoś poradnika jak odblokować porty, jeśli byś miał problemy z odblokowaniem pisz na pw, postaram się pomóc

Opublikowano

Więc ja mam łatwy pomysł:

1. sciągasz hamachi

2. wpisujesz ip z hamachi

3.ustawiasz port na 7777

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Kliknij -------> 231caaa328c0e9225e46e8c579cfa5ee.jpg <------- Kliknij

Opublikowano

Odblokuj porty w routerze wpisując w przeglądarkę 192.168.1.1 po czym znajdź to ustawienie - w każdym routerze jest to gdzie indziej.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...