Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]komedia lub horroro-komedia film

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siemka. Chcę sobie obejrzeć fajną komedię albo jeszcze bardziej horror z domieszką komedii ;)

Interesuję mnie (w komedii jak i horroro-komedii) :

- humor taki wiecie debilny taki jak np w "American Pie" Żeby nie było ten film co wymieniłem to mój ulubiony :P

- najlepiej niech będzie grupka znajomych/przyjaciół , którzy gdzieś wyjechali nie wiem .. na wakacje? i się zaczyna akcja

- śmieszne teksty

Liczę , że podpowiecie jakiś fajny film

Nie wymieniać Straszny Film (żadnej części) bo po prostu oglądałem pare dni temu maraton :]

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Kac Vegas oglądałem w kinie ;P. Dodam , że bardziej mnie interesuje horror z tą domieszką komedii;d

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Oooo no taak ;D Noc Żywych Kretynów super film tylko lipa , że ogladałem go z pare dni temu chyba na Pulsie bo często puszczają filmy takie ;d.

Czekam na dalsze propozycje i nagradzam lajkiem jeśli jest choć trochę trafna.

sygnary.jpg
Opublikowano

• Od zmierzchu do śmiechu,
  • Twoja Stara Baśń ( może nie horror, ale dobra komedia, polska ),
  • Złap, zakapuj, zabłyśnij,
  • Undead or Alive: A Zombedy,
  • Infestation.

Pierwsze trzy to typowe komedie, reszta komedio-horrory. Może Ci się spodobają.

xKaMaSx

exMod

Memory

Pomocnik
Opublikowano

Nieee to nie to czego szukam. Nie wierzę w duchy ani nie lubie filmów o takim czymś. Wolę to co jest widzialne np Piła ale wolę się pośmiać i pobać 2in1 ;d

Coś jak parodia filmu "Koszmar minionego lata" ;D

@edit up zaraz sprawdze co to za filmy.

Undead or Alive: A Zombedy - kojarzę to bo po tym szeryfie którego wypatrzyłem bo wpisaniu tego tytułu. Bodajze leciało z 5miesięcy temu w nocy ;p Fajny film

Infestation nie oglądałem choć wydaje się okej bo jest śmiech jak i lekki strach (wnioskuję po opiniach)

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Ok dzięki można zamknąć ;p Wybrałem American Pie (jakoś mi się nie nudzi;p) , Zły Smak , Infestation i Kac Vegas.

Myślę , że zdąże pobrać i obejrzeć do rana xD.

Bo pobrałem już American Pie i Kac Vegas z Youtube bo to chwilka przecież;p. Teraz szukać pozostałych ;<

sygnary.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...