Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]dot. TuneUp

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli mam program który zmienia wygląd win xp na win 7 (podmienia pliki) to mogę przyspieszyć kompa?

I po drugie czy on w ogóle może coś spierniczyć? Np. mam jakąś grę/program którego praktycznie nie używam to czy TuneUp może go wziąć za śmieć i usunąć?

Po trzecie jak wyłączyć automatyczne uruchamianie tego programu?

Lajki dam!

Opublikowano

I po drugie czy on w ogóle może coś spierniczyć? Np. mam jakąś grę/program którego praktycznie nie używam to czy TuneUp może go wziąć za śmieć i usunąć?

TuneUp nie usuwa sam plików, jedynie Ty możesz samodzielnie usuwać. Chyba że chcesz "Usuń niepotrzebne pliki", ale nawet w tym przypadku sam zaznaczasz co ma usunąć, a co nie.

Opublikowano

Czyli sam z siebie nie usunie plików?

Edit

A jak dam usuwanie zbędnych kopii (pisze że 16gb) to usunie coś ważnego? Pytam się tak bo ojciec ma firmę i jak coś straci to mi nogi powyrywa.

Edit

I tak szczerze po instalacji tego TuneUp ikonki same się przestawiają, antywirus się wyłącza. Kurde coś tu nie gra.

Edit

Można zamknąć usunąłem dziada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...