Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bot i jego funkcje

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Może ktoś mi przetłumaczyć funkcje tego bota ?

Aimbot:[]

AimKey ( Left mouse, Right Mouse, Shift, Menu ( Alt ), V or auto )

AimBone ( Head|Neck|Stomach|Pelvis )

AimStyle ( Cross, Distance )

AutoShoot, Ignore Vehicles, Visible Checks, Prediction, No Spread, Check Zoom, Lock Target, Max Distance, Smooth Aim

Esp:[]

Name, Distance, Bounding Box, Health, Bone, Class, Lines, Enemy Only, Visible Only, Radar, Enemy Only, Visible Only, Radar Size, Move Radar

Removals:[]

Fog, Hud, Smoke, Shadow, Sky, Objects, Trees, Grass, Terrain, Post-process

Misc:[]

Crosshair, Crosshair Colour ( red, white, blue, green, black, yellow ), Crosshair Size ( 5 different sizes ), Move Menu

Będę wdzięczny

Opublikowano

Aimbot:[] - nazwa cheatu, który celuje w daną część ciała przeciwnika

AimKey ( Left mouse, Right Mouse, Shift, Menu ( Alt ), V or Auto - Jakim przyciskiem aktywujemy celowanie (lewy przycisk myszy, prawy przycisk myszy, SHift, Alt, V lub automatycznie celuje.

AimBone ( Head|Neck|Stomach|Pelvis ) -w co ma celować (głowa|Szyja|Brzuch|nogi)

AimStyle ( Cross, Distance ) - W kogo ma celować (najbliżej celownika, najbliżej ciebie)

AutoShoot, Ignore Vehicles, Visible Checks, Prediction, No Spread, Check Zoom, Lock Target, Max Distance, Smooth Aim - Automatyczne strzelanie, ignorowanie pojazdów, celowani tylko w widoczne cele, wyprzedzanie, nie wiem, celowanie możliwe tylko gdy naciśniemy prawy przycisk myszy (celowanie) , nie wiem, maksymalna odległość celu, gładkie ruchy.

Esp:[] - Coś jak wallhack, czyli pokazuje wszystkich graczy (przciwników na czerwono, a gdy są widoczni na zielono)

Name, Distance, Bounding Box, Health, Bone, Class, Lines, Enemy Only, Visible Only - co ma być wyświetlane Nick/nazwa, odległość, "sześcian" w któeym znajduje sie przeciwnik, życie, linie ciała przeciwnika, klasa przeciwnika, linie (nie wiem na czym to polega), Pokauje tylko wrogów, pokazuje tylko widocznych graczy.

Radar, - Czyli radar który wskazuje położenie graczy

Enemy Only, Visible Only, Radar Size, Move Radar - tylko wrogowie, tylko widoczni gracze, wielkość radaru, ruchomy radar (nie wiem jak to działa)

Removals:[] - czyli co ma być niewidzoczne

Fog, Hud, Smoke, Shadow, Sky, Objects, Trees, Grass, Terrain, - mgłą, Hud, dym, ogien itp., Niebo , budynki itp., Drzewa, trawa, Ziemia

Liczę na lajka :3, wiem dziwnie troche przetłumaczone

skrillexh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...