Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UKFCraft Serwr na modach na którym muszisz ZAGRAC! Zapraszamy! [20slotów][Bez WL]

BCCichy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

UKFCraft

informacjeo.png

083.gif Adres IP:94.240.17.99

083.gif Typ Serwera:FreeBuild

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:Tymczasowo 20

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

SS bedzie w załączniku (Czyli na samym dole postu)

ekipab.png

SamSart BCCichy

infododatkowe.png

Jest to serwer postawiony na modach.Stworzylem taki serwer ponieważ bardzo fajnie gra się na modyfikacjach przez internet w trybie multiplayer.

Stwierdzilem ze serwer bedzie otwarty dla kazdego poniewaz jest malo takich serwerów na mpc forum.

Automatyczny instalator modów dostepny pod linkiem:

http://www.speedysha...player-pack.exe

bydawidhard.png

post-663051-0-16107300-1350743873_thumb.jpg

Opublikowano

Serwer nie ogarniety 13-latek prowadzi serwer na kompie bez blokady crafting kto chce im rozwalic serwer przez NUKE lub inne rzeczy Zapraszam

Można dzieciakowi spalić kompa 4 gb ram to serwer padnie po 10 nuke wiec miłej zabawy

A bym zapomniał

NIE POLECAM GIMBAZA TAM JEST :P

Opublikowano

Serwer nie ogarniety 13-latek prowadzi serwer na kompie bez blokady crafting kto chce im rozwalic serwer przez NUKE lub inne rzeczy Zapraszam

Można dzieciakowi spalić kompa 4 gb ram to serwer padnie po 10 nuke wiec miłej zabawy

A bym zapomniał

NIE POLECAM GIMBAZA TAM JEST :P

Mam 13lat lecz znam sie na serwerach. Ramu nie ma 4GB tylko jest 16GM ramu i 24rdzeniowy procek. Blokady na crafting są.

A pozatym to wczoraj było 4GB ramu i ja bawilem sie z kolega gdy serw nie był opublikowany na mpc to odpalilismy z 20Nuke i nic sie niestało.

Więc jesli gadasz takie zeczy tylko dlatego ze cie zbanowałem bo wyzywales mnie.To sobie spamuj tutaj tym samym postem ale kazdy inny gracz sam sobie zobaczy serwer I bedzie mial o nim zdanie.Nikt zadnego dziecka z podstawówki nie będzie słuchał.A serwer nie jest na moim kompie tylko zakupilem nowe czesci i zlozylem komputer tylko ze zainstalowałem na nim Ubuntu Server.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...