Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elfbot jak ustawić, żeby bot otwierał niedawno zabitego przeze mnie moba (tego samego)

Kutashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak jak w tytule. Jak ustawić elfbota, żeby otwierał niedawno zabitego przeze mnie moba (tego samego).

Bardziej objaśnie. Gram na wosots 8.4 i potrzebuję, żeby ktoś pomógł zrobić mi skrypt który będzie otwierał ostatnio zabitego przeze mnie potworka. Expie na assasinach (cały resp jest z assasinów), jak wpisałem do cavebota skrypt auto 100 usegrounditem 4067, to bot zwariował, naciskał na byle jakie ciało assasina które zostało wcześniej przeszukane i nie mógł się ruszać ponieważ tak szybko klikał.

Chciałbym, żeby ten skrypt otwierał assasina którego niedawno zabiłem i nie otwierał go ponownie (nie wiem, czy to jest możliwe). Jeśli ktoś ma skrypt, który mu dobrze działa i ma podobne działanie, to też bardzo bym prosił :)

Pozdrawiam

Opublikowano

wogole nie ten dzial, jest osobny dzial gdzie sie prosi o skrypty do elfa.

zobacz to

auto 100 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz}

Opublikowano

Hobisek, to działa tak średnio, przy niektórych zostaje i przeszukuje normalnie, a niektóre otwiera i tak szybko zamyka.

(wydaje mi się, że bot chce za szybko otworzyć potworka, kiedy zwłoki jeszcze nie leżą)

@Oczywiście proszę o przeniesienie :P I dalej czekam na pomoc. :)

Dzięki za chęci ;p

///@ edit, zauważyłem, że czasami w ogóle nie otwiera zabitego assasina

Opublikowano

A niemasz czegos w lootingu po*ebanego?

Niekorzystałem dawno z elfa ,ale wez sprawdz to dokładnie .

Wydaje mi sie ,ze tez kiedys mialem taki problem i kilka komb inacji z lootem sprobowalem i zadzialalo.

Opublikowano

Z lootingiem jest wszystko w porządku, bo np. Elite Bandity przeszukuje normalnie, poprostu elf obraził się na wszystkie inne ciała :D

@Dalej czekam na powmoc :P

Opublikowano

dodaj tam Wait

auto 1000 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | wait 1000

bo poprostu admin zmienl id dedow,

w wiekszosci ots tak jest w przypadku Serpent Spawnow

jezeli to co ci podalem nie dziala

ani to

auto 2000 opengrounditem iddeda | wait 1000

to raczej ciezko bedzie

Opublikowano

Dobra, coś tam znalazłem, ale chciałbym, żeby ktoś mi pomógł przerobić ten skrypt, ponieważ jest on mało precyzyjny. Nieraz ciało otwiera i zbiera z niego kase, nieraz szybko otwiera i zamyka, nieraz w ogóle nie otwiera ciała, a jeszcze innym razem jak potworek pada na innym ciele, to bot szaleje i w końcu nic nie otwiera.

Uprzedzam, że w lootingu i w cave bocie nic nie mam namieszane, po prostu serwer ma własnego klienta (wosots).

Skrypt:

auto 100 listas 'Open Dedy' | if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $target.posx $target.posy $target.posz}

Proszę o pomoc !

Pozdro !

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam pytanie. Gram na swordi. Expie na Chakoya Toolshaper i chciałbym podropić trochę gemów. No i szukam skryptu. Który by mi otwierał trupy. Znalazłem kilka. Ale rzadko otwiera własnie te trupy. Na cave mam ustawione co ma łapać. Lecz nie chce on ich otwierać. Aktualnie mam taki skrypt. auto 500 listas Loot | setcolor 4 98585 55758 | opengrounditem 4369 | wait 2000

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...