Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Nie moge sie nigdzie zalogowac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w tak jak w temacie, nie moge nigdzie sie zalogowac tj. do bazy, sftp, czy nawet gry!!!

Serwer stawialem na plikach kociola i niesmialego i wszedzie to samo, jest dobrze skonfigurowany i odpalony... Na plikach niesmialego nie dziala takze reje i ranking.

Wie ktos jak sie tego pozbyc, naprawic to?

Na serwerze po wpisaniu ps pokazuje sie ze ch1 i 99 odpalone to samo z baza i logowaniem...

We wszystkich plikach mam te same porty i game(to dla tych ktorzy maja zamiar pisac zmien pong lub porty)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

nie robie serwera 1. raz a po za tym jak juz pisalem mam blad laczenia z serwerem w cliencie chociaz wszystko dziala poprawnie tzn. odpalone jest auth, game db...

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mam rozwiazanie na pliki taki_niesmialy;)

Testowane i na 100% dziala musisz game podmienic.... bo pliki taki_niesmialy maja ponga innego zmien game na jakies z podstawowym pongiem albo poczytaj jak zmienic ponga

Ps. Polecam czyste game_2089 ja tez tak mialem na plikach taki_niesmialy ze blad podczas laczenia mialem podmienilem game i all smigalo <3

Liczee na Lubie to ;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@up

ale po co mam podmieniac?? Przedtem dzialalo i nic sie nie robilo...

Udało mi sie wejsc do ftp plików kociola ;)

Sprawdze jeszcze raz na plikach niesmialego i zobacze ty tez da rade, jeśli da to znaczyc bedzie ze cos chyba mam z kompem.... i 5letniego staruszka trzeba bedzie wymienic :D

A potem moge sie zabrać za robienie pożądnego serwera xD

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...