Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kassadin vs Vladimir

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę polecić Branda. Wiem, że nie podałeś go, ale to bardzo dobry champ. Jest to mój main. W TFach miażdzy. Jak dobrze wyczujesz moment na ulta to penta gwarantowana ;D Ja sciagam goscia na combo.

Więc w 100% polecam :)

Opublikowano

W porównaniu do kassy, vlad od early ma lepsze dmg, jeśli walczą midzy sobą to trzeba szybko walnąć eq, przed jego Q + ew. E. do tego masz lepszą farmę, nie ma many, tankowaty, gorszy escape, chociaż niekoniecznie, bo jak kassie wpadnie stun to lipa, bo ulti 6 second cd, a vlad jest untargetable na 2 sekundy. Pro ulti - większy DMG i po 5 sekundach zadaje x dmg zależnie od poziomu i ap.

Opublikowano

To może ja coś powiem na temat Kassadina jak już wszyscy o Vladku wyczerpali wypowiedzi. :D

Kassadin:

> Mocny DMG z Q

> Stun

> Ulti które można powtarzać co kilka sekund, dzięki któremu się teleportujesz w dość dalekie miejsce ( dalej niż flash - tak mi się wydaje z tego co pamiętam )

> Ogólnie jest kontrą na magów

E9mwj60.png
Opublikowano

Sprzedałem vladimira i teraz żałuje. Nieogarniałem ziomka, lecz jak był darmowy to niszyczyłem:) Bardzo dobry. Kassadin teżdobra postać przed 6 lvl średnio o killa trzeba ściągać na szybkie combo włączasz w q+r i cisniesz z łapy i podpalenia. po 6lvl ulti q+e i łapa. Vladimirem stackujesz e, podlatujesz w i cisniesz z q i ciagle mucisz e.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Vlad jest najlepszy na 18 lvl ze względu na plame która ma ~4/5 sekund CD - rzucasz E Q W E Q W i jak masz już WOTE, to z W nie trafisz HP może są to dziesiątki co najwyżej, ale jak Cie bije jakiś ad carry to jeśli Ty go nie zburstujesz na E Q to jak nie użyjesz plamy on zabije Cie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...