Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Odwołanie]Niesłuszny warn

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się odwołać od niesłusznego warna którego nałożył mi moderator ''xamizo''

mianowicie sytuacja była normalna ale jak zwykle moderator musi się do kogoś lub czegoś doje****.

W temacie gdzie użytkownik zapytał jaka może byc maksymalna ilość osób w gildii wraz z ołtarzem

Użytkownik nie pamiętam nicku jaki miał napisał że można mieć 70+18 z ołtarzem zrozumiałem 88...co jest znaczą nieprawdą..

Tak więc napisałem że może mieć okolo 60 lub 70 max osób lecz w tamtym momencie nie byłem w 100% ale jednak dobrze to było, sprawdziłem ilość max osób na wikipedii i na innych źródłach i okazało się 70 okej. Post był przychodzę przed komputer wchodzę na mpc patrze i za takie coś otrzymałem warna.

z powodem : powielanie odpowiedzi...

to patrzcie jeżeli ktoś w temacie w dziale metin2 napiszę temat z prośbą o wycenę danego przedmiotu/konta/postaci itp...

ktoś pisze że np. 100kk - 150kk

i kilka osób napisze tą samą cene danego przedmiotu ( i to jeszcze jak nie mają wiedzy o danym serwerze -,-).

Uważam że otrzymałem nie słuszne ostrzeżenie, oczywiście próbowałem się dogadać z moderatorem na pw ale jak widać nie udało mi się z nim porozumieć...

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania, i zdjęcie niesłusznego warna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...