Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM/SZUKAM] DT / ServerInfo.

gryzon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kłopot z DT.

Oto mój quest.

http://wklej.to/0pCnm

Problem polega na tym, że nie mogę zmienić ilości wypadania kamieni otwarcia.

Kłopot też w tym, że na 1piętrze pojawiają się 3 metiny Twardości i po zabiciu ich przenosi na 2 piętro po dośc długim czasie albo wgl...

Dodam, że korzystam z plików(2010) z mega tuta Xyliego.

Wie ktoś może co może być przyczyną ? ;x

Drugą sprawą jest to, że szukam serverinfo.py i nie mogę znaleźć. Chodzi mi o to aby było widać kiedy serwer jest włączony i wyłączony ;/.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Zeby szybciej przenosilo musisz timery edytowac w quescie , z kamieniami tak samo musisz zjechac do pieczeci i odpowiednia linijke edytowac napisz najlepiej w dziale:

Pisanie/poprawa questów

zeby ci poprawili questa ;)

Ps. Nie bede dawal linka do dzialu bo zaraz dadza warna i powód: nie baw sie w moderatora -,- juz raz tak mialem

2 czesc pytania : serverinfo.py znajduje się w root

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zeby szybciej przenosilo musisz timery edytowac w quescie , z kamieniami tak samo musisz zjechac do pieczeci i odpowiednia linijke edytowac napisz najlepiej w dziale:

Pisanie/poprawa questów

zeby ci poprawili questa ;)

Ps. Nie bede dawal linka do dzialu bo zaraz dadza warna i powód: nie baw sie w moderatora -,- juz raz tak mialem

2 czesc pytania : serverinfo.py znajduje się w root

Znam ten temat. Spokojnie :) Zgłoszę się tam i dzięki.

Co do 2 pytania. Ja wiem gdzie sie to znajduje. Mi chodzi o wpis do tego. Żeby w cliencie gry było widoczne czy serwer jest włączony czy nie.

Posiadam serverinfo gdzie tego nie widać ;/. Podczas gdy mam włączony serwer w cliencie gry widać, ze jest włączony.

Opublikowano

Znam ten temat. Spokojnie :) Zgłoszę się tam i dzięki.

Co do 2 pytania. Ja wiem gdzie sie to znajduje. Mi chodzi o wpis do tego. Żeby w cliencie gry było widoczne czy serwer jest włączony czy nie.

Posiadam serverinfo gdzie tego nie widać ;/. Podczas gdy mam włączony serwer w cliencie gry widać, ze jest włączony.

Daj wszędzie Włączony lub Online jak tam chcesz, ale tylko ty raczej będziesz widział, czy jest włączony jeżeli to hamachi ja widzę jak mam końcówkę sto, ale nie sprawdzałem, czy inni widza.

Opublikowano

Ehm...chodzi mi o to że ja ciągle widzę "NORM" (potrafię zmienić to na inne słowo, ale nie o to mi chodzi).

Jak mam właczony serwer to widzę "NORM" jak mam wyłączony serwer też widzę "NORM".

A chciałbym tak żeby przy wyłączonym serwerze były "...." lub "off".

Posiada ktoś takie serverinfo i mógłby mi je udostepnić ?

Opublikowano

Ehm...chodzi mi o to że ja ciągle widzę "NORM" (potrafię zmienić to na inne słowo, ale nie o to mi chodzi).

Jak mam właczony serwer to widzę "NORM" jak mam wyłączony serwer też widzę "NORM".

A chciałbym tak żeby przy wyłączonym serwerze były "...." lub "off".

Posiada ktoś takie serverinfo i mógłby mi je udostepnić ?

Liczę na jakąś nagrodę dobrą. Podmieniasz to co masz w serverinfo.py, które są w root, czyli usuwać zawartość starego i wklejasz to z edytowanym IP a końcówka sto dla ciebie, a dla graczy normalna.

http://wklej.to/jvbkF
Opublikowano

Liczę na jakąś nagrodę dobrą. Podmieniasz to co masz w serverinfo.py, które są w root, czyli usuwać zawartość starego i wklejasz to z edytowanym IP a końcówka sto dla ciebie, a dla graczy normalna.

http://wklej.to/jvbkF

Sprawdzę i na pewno się odwdzięczę :). Dziękuje :)

Opublikowano

Sprawdzę i na pewno się odwdzięczę :). Dziękuje :)

Czekam na relacje jak coś ewentualnie mogę ci to dodać na inny hosting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...