Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie- Bleach

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panie i Panów ,mam zasadnicze pytanie , Bleach skoncyzł sie w marcu ,czyt am jegoi emisja została przerwana ,niewchodze na jakeis fanowskie strony ,poprostu lubiałem poogladac Bleacha ,tutaj rodzi sie moje pytanie ,wiadomo juz kiedy bedzie kontynuacja czy nadal nic?

Z gory dzieki

Opublikowano

Manga bleacha nadal jest kontynuowana . Więc jeśli się nie cierpliwisz radze ci ją czytać . Po 1. założylem już taki temat . Mogleś zajrzeć pare stron wstecz. Odpowiedzieli mi tak : Bleach będzie na 100 % konytnuowany jako anime , ale nie wiadomo kiedy" a ja to potwierdzam

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Z nieoficjalnego źródła, jakim są strony poświęcone tylko i wyłącznie mandze i anime Bleach, dowiedziałem się, że kontynuować będą około rok po tym, jak skończyli emisję. Nie pozostaje nam nic, jak czekanie do przyszłego roku. Możliwe, że chcą sobie zapewnić materiał do zrobienia anime, bo zawsze twórcy mangi może się coś stać (oby nie).

Szkoda tylko, że zastąpili go jakąś gównianą parodią Naruto.

Jak się nudzisz, to dość dużo fajnych anime teraz wychodzi. Fajnie zapowiadają się:

"BTOOM",

"Code Breaker",

"Tonari no Kaibutsu-kun",

"Hunter X Hunter 2011"(tłumaczenie polskie jest strasznie opóźniane, więc polecam ang. albo jap. wersję),

"Psycho Pass",

"Sakurasou no Pet na Kanojo",

"Blood Lac"

Nie zapominajmy o legendarnym One Piece, które wciąż jest nadawane ;)

7m9a.png

Opublikowano

Nie odcinków, tylko chapterów mangi. Manga jest inaczej "przerabiana" na anime i niekoniecznie jeden odcinek anime jest z jednego chapka mangi. Zaraz wejdę na japońskie strony i poczytam, czy mają jakieś info na temat Bleach'a.

7m9a.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Manga Bleacha jest nadal wydawana. Nadawanie anime zostało zastopowane gdyż nie chcieli nudzić nas fillerami. Kiedy manga odejdzie od anime w większym stopniu powróci anime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...