Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka drukarka do 400zł?

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko i wyłącznie z atramentowych to Brother.

Zobacz tą: Brother MFC-J430W

A ja odradzam zakup drukarki brother.Miałem taką i co chwilę były jakieś problemy ,a pół roku kompletnie padła.I to nie tylko ja miałem problemy z tą drukarką..Miał ją także mój kuzyn ,i jemu podziałała chwilę dłuzej [1 rok] po czym również padła i koszt był prawie taki sam jak cena całej drukarki więc nie warto.Może kup jakiegoś HP?

Opublikowano

A ja odradzam zakup drukarki brother.Miałem taką i co chwilę były jakieś problemy ,a pół roku kompletnie padła.I to nie tylko ja miałem problemy z tą drukarką..Miał ją także mój kuzyn ,i jemu podziałała chwilę dłuzej [1 rok] po czym również padła i koszt był prawie taki sam jak cena całej drukarki więc nie warto.Może kup jakiegoś HP?

Ja również polecam Brother.Widocznie źle ją użytkowałeś że miałeś problemy.Ja moja mam ok 5 lat o przez ten cały okres spisuje się znakomicie.Tania w utrzymaniu.

Miałem kiedyś jakieś HP rodzicie w tym czasie dali za to kupę kasy bo była to jedna z pierwszych drukarek która miała ksero, skaner, drukarkę w jednym zjebała się po końcu gwarancji :D

Opublikowano

Ja również polecam Brother.Widocznie źle ją użytkowałeś że miałeś problemy.Ja moja mam ok 5 lat o przez ten cały okres spisuje się znakomicie.Tania w utrzymaniu.

Miałem kiedyś jakieś HP rodzicie w tym czasie dali za to kupę kasy bo była to jedna z pierwszych drukarek która miała ksero, skaner, drukarkę w jednym zjebała się po końcu gwarancji :D

Jak mogłem źle ją użytkować?Czasem coś wydrukowałem tusze oryginalne zawsze a i tak padła

Opublikowano

Tylko nie kupuj tego gówna od Epson. Miałem cudo z tej firmy - skończyły mi się tusze - kupiłem nowe, oryginalne. Drukarka ich nie przyjęła... do tej pory leży na strychu, używam HP - według mnie najlepsza firma produkująca drukarki.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Co do Brother to także nie polecam, mam model DCP-135C jest to urządzenie wielofunkcyjne. Wszystko fajnie, na początku były problemy z podłączeniem do komputera, jak już podłączyłem to jest kolejny problem, nie drukuje tekstu, zdjęcia drukuje, a tekstu nie. Parodia, nie polecam.

Opublikowano

Co do Brother to także nie polecam, mam model DCP-135C jest to urządzenie wielofunkcyjne. Wszystko fajnie, na początku były problemy z podłączeniem do komputera, jak już podłączyłem to jest kolejny problem, nie drukuje tekstu, zdjęcia drukuje, a tekstu nie. Parodia, nie polecam.

Zrób zdjęcie tekstu i będzie xD
Opublikowano

3UP mam taką samą drukarke a tusze do niego to :

HP 901 Officejet (Na allegro komplet czarny i biały za 100zł)

Mam ją z 3 tygodnie - jak na razie mnie nie zawiodła

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...