Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Wallhack MW3.

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że już zakładałem taki temat ale coś dalej nic nie znalazłem <_<. Potrzeba mi WH do MW3 mam Win XP

Najlepiej ze skanem.

Opublikowano

Nie działa ;/ Dlaczego to akurat XP ma najgorzej :(

Zaid a nie wiesz co się może dziać? bo jak cos mi napiszecie w temacie to nie dostaje powiadomienia o.O (Jak byś miał jeszcze take Wh na Xp to napisz mi tu :) )

Opublikowano

Nie wiem już sam czy ja mam coś zwalone czy może to tak ma być. Bo obserwuje stronę z Modern Warfare 3 ale żadnych powiadomień i nic nie dostaje. Tak samo obserwuję wiele twoich hacków bo niektóre po updateach zaczynają działać . Mogę w ogóle coś zrobić żeby te powiadomienia się pokazywały? Bo już mnie to wkurza... Właśnie przez to nie widziałem jak udostępniłeś ten hack który tu wymieniłeś. :unsure:

Opublikowano

Ja zrobilem se swojego hacka i nie zaluje. Bo zrobilem ze ciagle sie updatuje automatycznie dziala na XP/WIN7, Ale prywatny :D

Jak zrobiłeś swojego hacka?! meczyles sie pewnie dlugo
Opublikowano

Ja zrobilem se swojego hacka i nie zaluje. Bo zrobilem ze ciagle sie updatuje automatycznie dziala na XP/WIN7, Ale prywatny :D

Ogólnie kolega chce hacka a nie przechwalania sie że ktoś zrobił swojego.

Opublikowano

No męczyłem ale nie wykrywalny i działa na all wersjach, nawet która jest, mogę udostępnić, mniejwiecej to podobny do X22, <nie ze skopiowalem albo coś, ale ten hack do moabów jest mega

PS. TO NIE MOJ W SUMIE, ALE GO TROSZKE PRZEROBILEM, POZWOLILI MI, BY BYL UNDECTED, TERAZ JEST UNDECTED PO MOICH ZMIANACH. WLASNEGO HACKA WLASNIE ROBIE, Bedzie to aimbot który nie strzleal ani nie celuje, tyllko ty strzelasz w ziemie ciaglei juz ci kille lecą. :D

Opublikowano

@up wtf o.O do żadnej - ŻADNEJ gry nie słyszałem o takim hack'u lol , jak już to telekill , ale i on wymaga namierzenia , jak skończysz daj mi vid z działaniem , bardzo ciekawy jestem

Opublikowano

Będe miał win 7 więc temat jest do zamknięcia. A ja pewnie zrobie nowy w poszukiwaniu wallhacka na 7 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...