Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szukam spolszczenia do ca

chcehacki2

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Nie ma, a nawet jakby było to mógłbyś za nie dostać bana :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Spolszczenia do ca nie ma, gdybyło znalazłbyś je w 1 linku w googlach skoro nie ma tam to nikt Ci nie poda też tutaj ani wątpie żeby się podjął jego zrobienia .

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dawno temu...

http://www.mpcforum.pl/topic/590552-q-spolszczenie/#entry4242730

A Wy jak byliście głupi, tak będziecie.

Propsy

btw. było tego znacznie więcej niż tylko Launcher, logo i login screen ;)

Sam podkładałem Męskiego Lektora, pewna osóbka udzieliła damskiego głosu, lobby było w po Polsku, oraz ta " gadka" w Fireteamie.

Po raz kolejny, nie wiecie, to nie pierdolcie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dokładnie wtedy dawny team CA a dokładnie Enz i Len robili spolszczenie do CA, ale w pewnym momencie nie wyszła kolejna odsłona spolszczenia ;//

Aktualnie nie ma spolszczenia, i nie wiem czy bd bo przez pliki rez chuja sobie możesz spolszczyć, ew.login screen, loading c_c i launchera ;DD

A reszta hmm.. ? Reszta jest na serwerze .

P.M. Pozdro.

1358504244-U713459.png

Opublikowano

wtedy wszystko było robione poprzez edycje plików .rez ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Bywalec
Opublikowano

Czyli ban za spolszczenie sobie gry xD

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dokładnie wtedy dawny team CA a dokładnie Enz i Len robili spolszczenie do CA, ale w pewnym momencie nie wyszła kolejna odsłona spolszczenia ;//

Aktualnie nie ma spolszczenia, i nie wiem czy bd bo przez pliki rez chuja sobie możesz spolszczyć, ew.login screen, loading c_c i launchera ;DD

A reszta hmm.. ? Reszta jest na serwerze .

P.M. Pozdro.

o.O Wszystko jest w plikach dźwięki, menu itp.

Bywalec
Opublikowano

Ej piecu nie ma spolszczenia.

Więc zamknij temat bo spam się robi

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...