Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]cod 2 cd key.

Ezio0266

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja z moim bratem gram czasami w tym samym czasie na 1 cdkey ale niekiedy zdarza się że ja albo on ma cd key jest używany jeśli wie ktoś od czego zależy

granie we 2 w tym samym czasie.

Opublikowano

Hm, da się.

Właściwie nie jestem wtajemniczony w te zależności, aczkolwiek istneje taka możliwość.

W CoD1 ludzie grali na moim serwerze (Non-PB) na jednym keyu Z INNYMI ADRESAMI IP.

Mówili coś o periodyczności sprawdzania keya. Zauważyłeś, że nie za każdym razem pokaże ci się napis 'Awaiting Key Code Authorization'?

Słyszałem od nich, że istnieją przerwy kiedy twój cdkey nie będzie sprawdzany pod względem użycia.

Oraz, że większa szansa połączenia będzie podczas zmieniania mapy na serwerze.

Nie mam co do tego opinii, bo to tylko 'teoria'. Choć jak mogłem zauważyc - zastosowana w praktyce, zakończona sukcesem.

A więc:

- nie powinieneś mieć większych problemów na tym samym IP (tym bardziej na non-pb) - key binduje się pod IP.

- próbujcie wbijać w tym samym czasie

- stosujcie się do powyższej 'teorii' (keep reconnecting)

Nie gwarantuję skuteczności.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...