Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

seabugger

mlody49697

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wam powiem tylko tyle zebyscie poźniej nie płakali jak wam konta pobanują.

Dublowanie wyposażenia jednak jest widoczne w kodzie gry wiec wyłapanie takich graczy to kwestia czasu.

Obiło mi sie o uszy ze zmienił sie własciciel Bp który robi małe porządki.

Tak że radze się pilnowac by jakiegoś dnia nie mieć niespodzianki typu "zablokowany do: --------"

Pozdrawiam

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Opublikowano

Prawda jest taka ze nowym graczom ktorzy zrobili sobie tam 115 talentó bp je zrestował a tym którzy mieli np 40 i dorobili sobie do 55 to poszedł ban na roczek :)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Mi to tam szczerze wisi czy mnie zbanuja czy nie ja w darkorbit bociłem i nie dostałem bana i teraz bym potrzebował właśnie link do seabugger-a bo nie chce mi sie robić konta od nowa jeżeli możecie podeślijcie mi link do tego programiku moje GG:4183109 z góry wielkie dzięki

Opublikowano

Na jeden dzień :) człowieku , co ma być w tym dziwnego? Kiedy gracze cię podkablują , Ba sprawdza twoje konto, i widzie,że pływasz dajmy na to z 4-5 dni po 20 h dziennie to już jest podejrzane . Wtedy loguje ci się na konto, i "sprawdza" jeżeli ma nadal jakieś wahania czy to gracz czy bot, leci swoim adminowskim kontem na mapę i sprawdza twój ruch statku.

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...