Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart komputera przy włączaniu 2 mt2PL

klik1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem który polega na tym iż gdy chcę,

włączyć drugie okno metin2PL komputer mi się

automatycznie restartuje i tak za każdym razem,

wiecie może co może być tego przyczyną,

i jak się tego problemu pozbyć ?

z góry dziękuje,

pozdrawiam

Opublikowano

Sprawdź czy wiatraczek od karty graficznej działa. Bardzo możliwe, że nie ma chłodzenia karty i komputer chcąc uniknąć przegrzania - restartuje się. Może to być również wina zasilacza - ta sytuacja ma miejsce tylko po uruchomieniu gry Metin2 ?

Opublikowano

właśnie nie także jak miałem uruchomionego metina jednego i chcialem wbić na google chrome żeby napisać

temat także zrestartowało mi komputer ale jak pierwsze włącze przeglądarke a potem metina to działa ;/

Opublikowano

hmm bardzo dziwny problem jak tak sie dzieje.. Moim zdaniem to cos z karta graficzna. Czyli jak wlaczysz przegladarke chrome , pozniej dwa metki i jak zminimalizujesz metina by napisac temat na przegladarce to wszystko dziala ? o.O

Opublikowano

Tak to problem zasilacza oraz wiatraczka karty graficznej.

Ja miałem taki problem z PL'em przy włączeniu patchera i chcąc już grać nagle reset i tak w kółko ;)

Pewnie system operacyjny to Win XP? Zaaktualizuj również sterowniki i sprawdź czy to chłodzenie karty działa.

Opublikowano

Jesli masz Windows XP zobacz jaki masz SP , jeśli posiadasz SP2 prawdopobonie jest to wina właśnie tego że nie posiadasz trójki.

Jak sprawdzić jaki mam ServicePack ?

Start > LPM na " Mój Komputer " > Właściwości

wyświetli Ci sie okienko i pisze tam w zakładce ogólne jaki posiadasz Service Pack

Tak jak panowie wyżej mówią . Zainstaluj SP3 i nie słuchaj sie że jakieś wady komputera itp itd

Na 99.99 % SP3 , po ostatnich aktualizacjach wymaganie do tej gry to własnie Sp3 .

Link :

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=25129

Skanu chyba nie potrzeba bo strona microsofta :)

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...