Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenox skąd tyle sm?

Teoś!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te pytanie powinienes nie pisać do nas tylko do nich :D , ale jak ktos ma telefon na abonament to moze z SM zaszalec osobiscie mialem kolege Sebastiana ktory mial telefon na abonament i co miesiac mu ladowali konto jakas tam suma i musial to wykorzystac i wykorzystywal to na SM wiec ja snuje wniosek ze maja telefon na abonament

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie. :) Kiedyś był bug na SMy wywalałeś 1 SMa a dostawałeś chyba 50. :) Po takim bugu mój kumpel miał w 1 dzień 10 kont w full SMach + te konta miały full depo Smów. :) Były jeszcze bugi na kdki +5 na zwoje metalu itp. :)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Te pytanie powinienes nie pisać do nas tylko do nich :D , ale jak ktos ma telefon na abonament to moze z SM zaszalec osobiscie mialem kolege Sebastiana ktory mial telefon na abonament i co miesiac mu ladowali konto jakas tam suma i musial to wykorzystac i wykorzystywal to na SM wiec ja snuje wniosek ze maja telefon na abonament

jemu bardziej chyba chodzi o ten item sm wartosci w grze 1kkk a nie sm do is

sygna1.png

Opublikowano

Serwer jest tak pobugowany jak i administracja tylko na pieniążki. Były bugi na strzałki, te SM i nie tylko.

Opublikowano

I tak się nie dowiedziałem niczego, bo fatalnie wypowiadacie się.

Ten co pisał, że sm za sms'y czy coś. To jak niby? Smocze monety to waluta tak można powiedzieć w grze, to nie są te z itemshopu. =.=

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Kiedyś głośno było o tym bugu na SM, nawet na oficjalnym forum xenoxa admin pisał,że był taki bug ale szybko został naprawiony, byli tacy którzy nabugowali sb kilkadziesiąt kont pełnych sm.

Opublikowano

A ja sądzę, że te w chuj dużo smoczych na allegro sprzedaje administracja by więcej kasy mieć i tyle.

pre_1352586887__mess10i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...