Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Photoshop CS5 czy CS6?

Rzulty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wyboru CS5 lub CS6, teraz kieruje pytanie do was, ktory jest bardziej poreczny, prosty, ale i lepszy, no i prosze o rozwiniecie swojej wypowiedzi ...

Beda LAJKI ;) .

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Ja mam CS5 i nie mam powodów, by go krytykować.

Świetny program, bardzo dużo dobrych i fajnych opcji.

Natomiast z CS6 nie pracowałem, ale chyba powinien być lepszy,

bo to nowsza wersja, no nie?

Opublikowano

Tak jest, ona jest nowsza, jak sama nazwa mówi CS"6", teraz mam dylemat. ;C

Jakby ktos sie z CS6 odezwał, to by było gites :))

Sygnatura_nehrphp.png

Bywalec
Opublikowano

Używałem CS6 i CS5. Wygodniejsze ułożenie ikon/opcji dla mnie jest w CS6.

Więcej opcji jest odsłoniętych i łatwy w użyciu.

KUP CS6.

Bywalec
Opublikowano

Tutaj masz małe porównanie i co nowego znajduję się w Photoshop CS6:

http://prodesigntools.com/difference-between-photoshop-cs6-vs-cs5-top-new-features.html

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=14626&adobe-photoshop-cs6-przeglad-nowych-funkcji

Opublikowano

Ale co gracze mają do programu graficznego ? Co prawda każdy gracz może używać tego programu, ale jakoś to się graczy nie tyczy. Ściągnij sobie PS6. Za pewne ma troszkę więcej opcji, i ciemny Design. Jedynym problemem mogę być Brushe, które nie są aktualne pod CS6.

he?

Opublikowano

PS 6 więcej opcji posiada i ogólnie ładniej interface wygląda niż w PS 5. Jednak korzystam nadal z 5, bo 6 czasami mi lagowała albo przycinała się, ale to pewnie wina mojego laptopa, chyba wymagań nie spełnia albo coś w tym stylu -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

NIGDY nie zastanawiaj się, czy wersja nowsza jest lepsza od starszej. Zawsze, ale to zawsze pobieraj nowsza, a dlaczego?

- po pierwsze więcej opcji

- po drugie masz pewność, że wszystkie pluginy, pędzle GMki etc, które ściągniesz zainstalują się na 100%.

- no i oczywiście świadomość, że jak pojawi się kolejna, nowsza wersja, będziesz już wiedział mniej więcej, czego oczekiwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...