Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń

N850sS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam XM8 lub M4A1 DW, pierwsza ma bardzo dobry scope i damage, jedynie trzeba trochę ogarnąć odrzut.

DW jest super, damage dobry i bardzo mały odrzut.

Opublikowano

Powiem tak ponieważ stałem się posiadaczem tych że broni jak M146CQB i M6A2-SRT Full Custom + celownik za nx to się wypowiem

M146CQB Lowskie prosto strzela można z tym skilla załapać czasami

M6A2-SRT każdy poleca ponieważ jest wyjebista ok ;) nie będę się kłócił

ale jakiego skilla starego miałem poczciwą G36E mmhmm cud miód malinka :) nie patrz na opinie ludzi i na wygląd broni i na dmg bierz tym czym ci się dobrze grało :) Polecam ci wziąć G36E Valkyrie to jest broń nie do przejśćia :)

Bywalec
Opublikowano

M416 CQB, Carbon 15, XM8

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

M6A2 SRT, UMP 45, L96A1 AW, M4 Super 90 Jak ogarniasz strzelby to bierz m4 super 90.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego odradzają ci m416 CQB. Mam ją już tydzień i gra się nią bardzo dobrze, a skargi na tą broń jeszcze ani razu nie dostałem.

Opublikowano

hehhe co do M146CQB z kikaniem śmieszą mnie wpisy ""będą cie kikać gówno prawda co 2 osoba pro to ma i nie kikają ani nie mówią jak by mieli mówić to i o REC7 i o M6A2-SRT bo to praktycznie to samo no skill ale wiesz co ci powiem czasami ten no recoil w pojedynku z bliskiej odległości się nie przydaję czasami chciało by się mieć nawet AK żeby w tym pojedynku ten head poleciał gracze wiedzą o co chodzi:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...