Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie konta za pomocą Brutusa

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ewentualnie przepraszam za błędy ale piszę na komórce.

Od początku.

2 lata temu były kolega ukradł mi konto na Elitemt2 , niestety nie mogłem skorzystać z opcji przypomnij hasło ponieważ nie pamiętam maila. Po około 100 próbach odzyskania konta lub loginu do maila w ticketach nic to nie dało.

Niedawno natrafiłem na program który może mi pomuc w odzyskaniu konta to znaczy brutus aet2

Tylko mam mały problem z konfiguracją , może mi ktoś napisać co konkretnie i gdzie muszę wpisać/ustawić aby znalazło hasło do mojego konta , login znam.

Opublikowano

Jak o było 2 lata temu to możesz pocałować go w ,wiesz co możesz go pocałować.Skąd wiecie czy to prawda co piszę.Może chce hacknąć konto jakiemuś uczciwemu graczowi.

Drobna uwaga dla Mateusza założyciela posta.Brutus łamię metodą słownikową więc kilka latek sobie poczekasz zanim złamię hasło.

Opublikowano

Szanse masz małe że to konto odzyskasz po takim czasie.. a jak masz nadzieję że brutusem hasło złamiesz to powodzenia ci życzę.

I jak mówisz że kolega miał keyloggera to może nie on okradł ci konto ? więc ja ci radzę lepiej zagrać od nowa a następnym razem to poprostu nie loguj się u innych aby być bezpiecznym.

Opublikowano

gram od nowa mam 220lvl itp ale chciałem po prostu odzyskać stare dobre konto, miałem tam swietną reputację, wszyscy starzy znajomi mnie pamiętają. A to konto na jakim gram kupiłem od kolegi przeszło przez nie już dobre 20 osób i każdy się pyta czy nowy właściciel czy stary itp.

To jak pomożecie mi?

Jak muszę ustawić żeby znalazło mi to hasło na Elite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...