Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Latanie

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema..

Bardzo bym was prosil o jakies porady, techniki do latania jetem na mapce Oman.. Zeby byc lepszym. I ile bym musial trenowac latanie zeby dobrze ogarniac jeta??

PS.

Jak dawac pkt treningu do latania jetem???

Opublikowano

Ja w ok. 1-2 dni się nauczyłem zajebiście latać.

Co jest ważne, to zawsze gdy oberwiesz zawracaj do bazy i przeleć nad pasem aby odnowić "pancerz".

Gdy lecisz za kimś i chcesz go zestrzelić, zaczekaj aż wypuści flary (które zazwyczaj ma) a potem dopiero wal.

Gdy ktoś siedzi ci na ogonie, rób jakieś manewry, aby przeciwnik nie nadążył za tobą latać

Często korzystaj z klawisza "F" gdy ktoś cię namierza, jeżeli to samolot za tobą leci wypuść flary, jeżeli nic nie ma może to być działko naziemne czyli masz przesrane, lub po prostu ktoś leciał sobie "od tak" i ciebie niecelowo namierzył

Odnośnie drzewka, to wal punkty na wszystko co związane z Jetem, a jeżeli trzba wydać ileśtam punktów żeby coś odblokować, najlepiej wal na helikopter.

Mam nadzieję ze choć troche pomogłem :>

skrillexh.png
Opublikowano

@Up

lol od kiedy to sie lata z rakietami na enemy jets ?

:O

zawsze latamy z bombami aby nam nie uciekł w czasie strzelania, gdy sie zorientuje co go czeka juz bedzie za pozno ;0

Unikac aa można w nastepujacy sposób ;

Lecisz do góry, zwalniasz robisz ostry zakręt w strone ziemi i rakiety lecą prosto na cb i chybia ;o

OndteAw.png
Opublikowano

Czułość ustaw sobie tak na środek, nigdy nie leć prosto przed siebie. Unikaj spawnkillowania i stringerów. ;D Nie ryzykuj też zbyt dużego nachylenia, bo to często kończy się śmiercią.

50 postów - jest

100 postów - jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...