Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] gp-25

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dołączając się do pytania, tak się dzieje i sa to wszystkie bronie, które po szynie i granatniku on nie jest do nich przyczepiony? Jeżeli tak, to G3A3 napewno tak ma.

Opublikowano

A dołączając się do pytania, tak się dzieje i sa to wszystkie bronie, które po szynie i granatniku on nie jest do nich przyczepiony? Jeżeli tak, to G3A3 napewno tak ma.

Do g3a3 nie da się przypiąć niczego ,a jeżeli chodzi o resztę tego co napisałeś nie wiem o co chodzi :unsure:

Opublikowano

Mi chodzi oto, że jak do Eaka dołączysz szynę i weźniesz M320 to on nie jest podczepiony i z tego robi się ten gp-35 tak? O to Ci chodzi?

Opublikowano

Mi chodzi oto, że jak do Eaka dołączysz szynę i weźniesz M320 to on nie jest podczepiony i z tego robi się ten gp-35 tak? O to Ci chodzi?

Wtedy m320 się podczepia do aeka i jak kogoś zabijesz pisze gp-35.

Opublikowano

Bożeee, no jak ja widze takie coś to mi normalnie skręca coś w środku, nie chce być na wjeździe nie miły ale powiem ŁOPATOLOGICZNIE, M320 to granatnik który jest przystosowany głównie do broni o strukturze takiej że szyna montażowa pozwala na zamontowanie amerykańskiego granatnika m320/m203(stara wersja która juz nie istnieje w bf3 tak btw) a GP-30(tak GP -30 nie jakies KURRRR 25 czy tam 35) to granatnik który jest podwieszany pod małe szyny montażowe na "ruskich" broniach tj. AEK/ AN/ AK 74/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...